Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/11/2006 02:49
Odkupie książkę telefoniczną z 1995 lub 1996 roku - BARDZO PILNE - kontakt gg 9374416
Oczywiście książka na woj. Zachodniopomorskie ma się rozumieć.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/11/2006 16:45
Pytanie do graczy najnowszego NFS. Mam problem już na samym początku jak wyskakuje mi na środku gry napis Activite Zone czy cos takiego. Robie klilkanascie okrązeń i nic..
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/11/2006 20:46
jakis jebany wirus chodzi po gg ...niby ze ktos album swoich zdjec wysyła..to przychodzi "niby" od osob z twojej listy gg ;/ kurwa znowu format
to dlatego nei wiedzialem oco 5 z tymi zdjeciami.. w IE nei dzialalo a w Operze pokazywalo sie zdjecie DJa, lecz nie zwlekajac nacisnelem przycisk ''reset'' po czym przeskanowalem kompa
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/11/2006 23:24
Mi z początku wyswietliło to okienko administarcyjne, czarne tło białe litery (cmd).. Szybko wyłączyłem strone, no i przywracanie systemu dla pewności. Polecam przy mniejszych awariach, nie trzeba formata robić. Narazie jest git, wszycho działa.. Aby
http://tvlinks.voodeedoo.org/ <--- jezeli ktos nie moze sciagac seriali polecam te stronke. Dla mnie jak znalazl w pracy nie moge p2p - a losta moge sobie obejrzec online wystarczy szybkie lacze w miare...
Ktoś rozsyła mily wygaszacz ekranu- TH - "superman.zip". Jeśli go rozpakujecie w swoim komputerze, to stracicie wszystko! Wasz twardy dysk zostanie zniszczony, a ten "ktoś" uzyska Wasze nazwisko i haslo (password) przez Internet. Nie rozpakowujcie w żadnym wypadku tego wygaszacza ekranu! O ile wiadomo, wirus został puszczony w obieg od wczoraj. Ta informacja zostala opublikowana wczoraj rano przez Microsoft. Wirus tworzy plik tekstowy w c: /windows/thaurus/jest/super/gosc.txt i tam przetrzymuje dane ktore nastepnie zostaja wyslane przez internet. Prosimy Was o rozpowszechnienie tej informacji do wszystkich. Waszych znajomych, ktorzy mają dostep do Internetu. Prosze skopiujcie i wyślijcie te informacje do kogokolwiek aby ten wirus mogł zostać zablokowany. Poinformujcie wszystkich ktorych macie na liście znajomych GG i innych przyjacioł
Nie wiem co o tym sądzić. To jest poprostu śmieszne i tragiczne
jakis jebany wirus chodzi po gg ...niby ze ktos album swoich zdjec wysyła..to przychodzi "niby" od osob z twojej listy gg ;/ kurwa znowu format
a ja sie zastanawialem o co w tym chodzi ale jakos zadnego wira nie zalapalem na szczescie. pewnie przez te zonealarmy i avasty wszystkie
z TYm trojanem jest tak ze jezeli klikniesz w ten link to on automatycznie idzie do wszystkich z listy...U mnie bylo ciekawiej Nie dosc ze poszlo do wszystkich to poszlo jeszcze z gg mojej zony.a w opisie ustaiwiony mialem ten wlasnie link.Wielki LOL.A jeszcze bym zapomnial z ejak wlaczalem gg to moja zonka ktora byla obok w pokoju byla dostepnaTrojan obiawia sie tym ze wszystko dziala normalnie tylko z gg jest taki problem ze wiadomosci od kazdego do was dojda a od was juz do nikogo niet:/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.