Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/03/2011 00:07
to teraz juz sam nie wiem. Pisałeś że jak wylosują przykładowo moje zamówienie na 12 biletów to musze zapłacic za wszystkie, a teraz napisałes że losuja tylko na konkretny mecz. To jak to jest? Ja złozyłem aplikacje 2bilety x 3 mecze w grupie. Mogę dostac np tylko bilety np na mecz we Wrocławiu?
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Dokladnie
i teraz załóżmy, ze dostaniesz tylko na jeden mecz 3 bilety, ale jednak zamiast 3 chcialbyś zaplacić za 2. Takiej obcji niema...albo 3 wylosowane albo nic
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/03/2011 18:46
Jak zamówię przedmiot z Allegro od gościa spod Warszawy (Piaseczno) priorytetem, powinno dojść do Szczecina max. do następnej soboty?
e. antyC dzięki za odp
Ostatnio edytowany przez: eF^, 6 marca 2011, 19:13 [2 raz(y)]
Jak zamówię przedmiot z Allegro od gościa spod Warszawy (Piaseczno) priorytetem, powinno dojść do Szczecina max. do następnej soboty?
Zalezy kiedy wyśle. list priorytetowy powinien isc 24 godziny i tak jest w 95%, ale jak cos poczta ma w regulaminie ze napewnio dostarczy do 14 dni. Jednak raczej bez obaw dojdzie w max 2 dni
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/03/2011 19:19
Wie ktoś może gdzie kupić listwy ledowe do samochodu w różnych kolorach, u nas w Szczecinie.? Allegro odpadaa. Najlepiej jak najtaniej.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/03/2011 12:00
Wszystkim damom życzymy by zbędne kilogramy uciekły w niepamięć, włosy nigdy się nie przetłuszczały, słodycze były bezkaloryczne, a cellulitis był tylko problem Pań z reklam w telewizji.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
mam pytanko. niedługo kończy mi się ważność książeczki sanepidu. gdzie i jak mogę ją przedłużyć? z góry dzięki
Przychodnia na ul. Wojska Polskiego 72, drugie piętro
Dr. Rawski przyjmuje w pon. i środy od 15.30 do 16.30 ostatnio jak byłem bodajże w Styczniu płaciłem za przedłużenie 43 zł.
Oczko82 swego czasu słyszałem troche pochlebnych opinii o niejakim "anabim" możesz też sprawdzić..
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/03/2011 11:34
No Anabi jest podobno dobry...a może i bardzo dobry - w tej chwili ma zapisy do lipca i nie przyjmuje nowych. Dopiero jak się mu wyzerują obecne zlecenia wtedy będzie można spróbować się zapisać...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.