Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/07/2010 18:23
Jaki polecacie program do usuwania Spyware? W necie trochę tego krąży o różnych opiniach.Ważne by był w miarę skuteczny i dużą pojemność nie zajmował na dysku.
Gdzie najlepiej wymienic Euro na Zlotowki aby bylo po niezlym kursie? Bank, kantor czy gdzies indziej jeszcze?
W banku nie ma sensu bo jeszcze prowizję z Ciebie zedrą. Najlepsza opcja to chyba kantory.
Jesli chodzi o banki to najlepszy kurs ma www.pekao.com.pl (znajduje sie pod radissonem)- kursy bez prowizij.A najlepszy kantor w ktorym dostawalem najwiecej to ten tam za grzybkiem na bramie przy remizie strazackiej,Tkacka tak? Pozdro
Ps.nie kazdy bank z zubrem ma bez prowizij wiec trzeba uwazac,dlatego ze oni sa jakos podzieleni na Sa i Bp.Ten pod radissonem na sto procent bez prowizij i naprawde bedzie ci ciezko znalesc w jakims kantorze lepszy kurs(chyba ze sie potargujesz),sam zobaczysz
Ostatnio edytowany przez: spagetti, 29 lipca 2010, 09:14 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/07/2010 23:25
czy widział ktoś w Szczecinie albo na allegro taka koszulke http://www.footbrand.pl/product_info.php?products_id=688 ? chce sobie ją kupić a nie znam nazwy a jak wpisuje to co jest tam podane na allegro to nie wyskakuje to. jakby ktoś podał nazwe albo link gdzie można ją taniej znalesc byłbym wdzieczny
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/07/2010 00:41
Dzis przegapilem i nie kupiłem "Skarbu Kibica" Przeglądu Sportowego. Czy będzie możliwość kupienia jutro gdzies na prawobrzeżu tego wydania skoro do kiosków trafi już nowy? Pytam się bo nieraz zalegają stare gazetki.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/07/2010 08:47
Niedawno kupiłem kartę pamięci na PS2 Free MCBoot. Zorientowani z pewnością wiedzą o co chodzi. Problem w tym, że patchuje gry i nagrywam płytki zgodnie z instrukcją i w dalszym ciągu nie jestem w stanie uruchomić żadnej gry:/ Menu karty wyświetla się normalnie więc zakładam, że jest ona sprawna. Za cholere nie wiem gdzie popełniam błąd. Był bym wdzięczny za wszelkie wskazówki
EuroBistro na Romera obok ZSO Nr 4, ale tu głowy uciąć sobie nie dam że jest Karaoke, wiem że coś tam kiedyś ogłaszali.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną jak nie zostawiam na którymś przystanku strach i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.