Grosik w kadrze...no mozna powiedziec nareszcie! Niewiem po co ten Dudek a nie lepiej byloby wziasc Kuszczaka i Szczesnego? Fajnie ze Piszczek i Jelen wrocili, Polczak,Glowacki, Murawskipo cholere?!?!
p.s Nie tylko tobie...wogole jakby niewiedzial co mowi.
p.s2 Niema to jak podsumowanie konferencji wedlug Tomaszewskiego:``Idiotyzm,idiotyzm idiotyzm,reaktywacja trupa`` itp.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/09/2009 14:33
ktoś coś wie co to za ambaras dzisiaj na mieście był?
około 13 czy coś takiego wszystkie ulice dookoła kościuszki pozamykane, wąsy poblokowały jezdnie, straż pożarna widziana także, nawet autobusy bokiem pchali. i co najwazniejsze jest tam jeszcze korek? na 16 na egzamin musze na cukrowa sie dostac i nie wiem jak jechać:/
Ruch na skrzyżowaniu był zablokowany, a mieszkańcy kamienicy nad restauracją KFC zostali ewakuowani.
Kilkadziesiąt minut temu policjanci otrzymali zgłoszenie, że w restauracji na skrzyżowaniu ul. Krzywoustego i Piastów znajduje się bomba. Natychmiast na miejsce zostali wysłani pirotechnicy.
- Wstrzymano ruch samochodówka skrzyżowaniu, ewakuowano klientów i pracowników restauracji oraz mieszkańców tej kamienicy – mówi Przemysław Kimon z biura prasowego komendy wojewódzkiej policji w Szczecinie.
Na początku pies policyjny nie wyczuł ładunku wybuchowego. Potwierdzili to też przed chwilą pirotechnicy. To był fałszywy alarm.
- Przywracany jest ruch na skrzyżowaniu – mówią policjanci.
ktoś coś wie co to za ambaras dzisiaj na mieście był?
około 13 czy coś takiego wszystkie ulice dookoła kościuszki pozamykane, wąsy poblokowały jezdnie, straż pożarna widziana także, nawet autobusy bokiem pchali. i co najwazniejsze jest tam jeszcze korek? na 16 na egzamin musze na cukrowa sie dostac i nie wiem jak jechać:/
Rzekomo bomba w KFC.
Dokładnie
Ruch na skrzyżowaniu był zablokowany, a mieszkańcy kamienicy nad restauracją KFC zostali ewakuowani.
Kilkadziesiąt minut temu policjanci otrzymali zgłoszenie, że w restauracji na skrzyżowaniu ul. Krzywoustego i Piastów znajduje się bomba. Natychmiast na miejsce zostali wysłani pirotechnicy.
- Wstrzymano ruch samochodówka skrzyżowaniu, ewakuowano klientów i pracowników restauracji oraz mieszkańców tej kamienicy – mówi Przemysław Kimon z biura prasowego komendy wojewódzkiej policji w Szczecinie.
Na początku pies policyjny nie wyczuł ładunku wybuchowego. Potwierdzili to też przed chwilą pirotechnicy. To był fałszywy alarm.
- Przywracany jest ruch na skrzyżowaniu – mówią policjanci.
Siedziałem koło tej bomby, kartonik wielkości pudełka na zegarek. Nie dali mi zjeść longera do końca spokojnie, no ale takie są procedury i nic się na to nie poradzi
gdzie najtaniej w Szczecinie mozna zrobic kurs na sztaplarke??
Wg mnie nie ma co patrzec na najtaniej, bo im cena nizsza tym wiekszy chlam, malo praktyki i teorii a kursy z allegro to juz calkiem dziwna sprawa. Ja bym patrzyl w WZDZ, 44 godziny teorii i bodajze 15 godzin praktyki, jak pracujesz gdzies to mozesz sie na szkolenia zlapac i robisz za darmo ;-)
gdzie najtaniej w Szczecinie mozna zrobic kurs na sztaplarke??
Wg mnie nie ma co patrzec na najtaniej, bo im cena nizsza tym wiekszy chlam, malo praktyki i teorii a kursy z allegro to juz calkiem dziwna sprawa. Ja bym patrzyl w WZDZ, 44 godziny teorii i bodajze 15 godzin praktyki, jak pracujesz gdzies to mozesz sie na szkolenia zlapac i robisz za darmo ;-)
Albo zawsze mozesz podjechac do mnie mam uprawnienia instruktora tylko ze do Irlandii moze ci byc nie po drodze.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/09/2009 12:24
Propos kina, ktoś wie czy w Szczecinie będą "Galerianki" w kinach?
A na "Skrzydlate świnie" warto iść, zdjęcia z planu ciekawe, zatrzymany pociąg etc
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/09/2009 12:28
Opowieść o grupie przyjaciół, zagorzałych kibiców drugoligowej drużyny piłkraskiej, którzy po spadku ich ulubieńców z ligi i zamknięciu klubu, zostają kibicami do wynajęcia...
Orientuje się ktoś czy na obecną chwile są w lesie grzyby?
Zależy gdzie masz zamiar na jakich terenach iść. W terenie nadmorskim już końcówka jest,
także trzeba czekać na drugi wysyp
strasznie sucho w lesie jest ale grzybow duzo jak na takie warunki. popada to bedzie wiecej grzybow ktos do Niemiec jezdzi zbierac?? ja juz pare razy chcialem ale znajomego pare lat temu poszczuli psami i jakos mi przechodzi zawsze
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/09/2009 17:15
Orientuje sie ktos na ile przed koncem umowy mozna podpisac nowa i wymienic telefon w erze? Kiedys byly to 3 miesiace a jak jest obecnie? Obecna umowa konczy mi sie 20.01
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.