Ta...a dzieci głodują w Afryce.Wole tym się zachwycać,niż stawianiem kolejnych budyneczków ku pamięci papieża Polaka,który miał różne historie niekoniecznie świadczące pozytywnie,ale to już dłuższa rozmowa na inny czas.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/11/2010 07:47
juz wiadomo. Copa América jest najważniejszym turniejem piłkarskim w Ameryce Południowej, organizowanym od 1916 roku. Od 1993 roku regularnie bierze w nim udział Meksyk, a od 1999 - inne zapraszane zespoły spoza kontynentu.
Przede wszystkim musisz szukac/pytac po drukarniach wielkoformatowych, z roli. bo na ogol drukuje sie do tego A1 max i drukarnie nie posiadaja wiekszych urzadzen. Podobnie jest a autocadem ktorego graficy czesto nie maja.
Nie wiem co dla Ciebie znaczy TANIO ;> ale wiem ze copyland ma mozliwosc druku wielkoformatowego i architektura czesto u nich drukowala takie rzeczy wiec z cadem raczej bez problemu. Poczytaj zreszta: http://www.copyland.com.pl/oferta/druk_wielkoformatowy/opis/
tyle ze jesli zalezy mu na czasie (juz teraz-zaraz) to nie wiadomo czy print group szybko to wydrukuje. ost mieli wstrzymana produkcje i maja male opoznienia, a do tego dochodza wybory ktore absorbuja duza czesc szczecinskich drukarni (takze pod wzgledem wielkiego formatu). ale warto sprobowac bo cenowo podobnie stoja
gdzie w Szczecinie jest jakaś tania drukarnia, która wydrukuje mi rysunki z Autocada takie dłuugie na 2 metry TANIO?
jest jeszcze drukarnia na rogu Ku Słońcu/Piastów Print Group. Tyle, że oni drukują z zasady tylko z pdf. Autocad ma opcję zapisu jako pdf.
tel do nich 91 8124349
tyle ze jesli zalezy mu na czasie (juz teraz-zaraz) to nie wiadomo czy print group szybko to wydrukuje. ost mieli wstrzymana produkcje i maja male opoznienia, a do tego dochodza wybory ktore absorbuja duza czesc szczecinskich drukarni (takze pod wzgledem wielkiego formatu). ale warto sprobowac bo cenowo podobnie stoja
akurat co do Print Group to mam jedno złe doświadczenie. Ale z tego punktu na Dworcowej skorzystam, jutro ich odwiedze. Dzięki za info.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.