Ależ jest, to jest typowo lewicowy sposób zniewolenia społeczeństwa, poprzez ustawy które nakazują takie a nie inne zachowanie, to jest be, to jest poprawne, a tego robić Ci nie wolno.
np. zamykanie bukmacherów poprzez ogromne podatki, tylko dlatego, że uzależniają.
czy zakaz palenia w miejscach publicznych.
Dziś sejm i senat, wie lepiej co jest dla Ciebie dobre niż Ty sam powinieneś wiedzieć.
Bo tak na prawdę dla lewicy wolność to pojęcie które maskują chociażby przez gloryfikacje homoseksualistów, a jest to i wyłącznie wywyższanie jednej grupy społecznej (TFU!) na rzecz innych.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/06/2011 17:14
1. jaki jest najprostszy programik do wystawiania faktur, który mozna ściągnąć z neta?
2. posiada ktoś książkę z niemieckiego- TANGRAMM 2a?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/06/2011 18:30
Co do pierwszego pytania wątpię żebyś ściągnął jakiś w miarę porządny program jeżeli w ogóle można jakiś ściągnąć. Ze swojej strony mogę poradzić aby wydać te 50 zł i kupić Buchaltera. Buchalter II
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/06/2011 01:00
Ma ktoś namiary na jakieś wolne domki 6 osobowe nad morzem? Chodzi mi konkretnie o termin na przelomie 10 lipca. Miejscowosc nei gra znaczacej roli, 3-4 dniowy pobyt, max 300 zl/dobe.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/06/2011 10:41
zna ktos moze jakies sprawdzone miejsce w warszawie zeby przenocować ze dwie trzy noce chodzi mi o pokój 3-osobowy z lazienka w miare normalnej cenie
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.