POtwiedzam- fajny osrodek- byelm w tych drewnianych domkach- blisko plazy i wody w srodku bardzo fajnie, sam osrodek tez fajnie wyposarzony. Sklepy byly na osrodku (palacy mieli pod gorke bo nie bylo na nim akurat fajek i trzeba bylo do miasta jechac a dojazd do osrodka jest niezbyt fajny...)
Minusem jest napewno cena (dosc drogie domki)
moderatorzy, jak możecie, to sprawdzie aby nowy dział, tj: Granatowo-bordowe dzielnice i ulice był widoczny na głównej stronie Pogońonline.pl jak np dział gadźetów bo dużo ludzi nie zagląda, ze tak powiem dalej i dużo umyka. pzdr!
wiecej osob czyta forum a odnosnie tego zobaczymy co da sie zrobic
i jak tam jun, są jakieś szanse? wolałem przypomnieć sprawę
pzdr!
moderatorzy, jak możecie, to sprawdzie aby nowy dział, tj: Granatowo-bordowe dzielnice i ulice był widoczny na głównej stronie Pogońonline.pl jak np dział gadźetów bo dużo ludzi nie zagląda, ze tak powiem dalej i dużo umyka. pzdr!
wiecej osob czyta forum a odnosnie tego zobaczymy co da sie zrobic
i jak tam jun, są jakieś szanse? wolałem przypomnieć sprawę
pzdr!
heh teraz widze, ze ten temat byl tu poruszany Ja o tym napisalem w dzaile Pogononline
Ktoś ogarnia może czy gdzieś w Szczecinie można dostać taka maszynkę taniej ?? Maszyna do waty cukrowej
Z tego co pamiętam to widziałem podobne cudo ostatnio w naszym Szczecinskim Media Markcie ,ale czy taniej to nie pamiętam , w każdym razie sprawdź tam .
Ktoś ogarnia może czy gdzieś w Szczecinie można dostać taka maszynkę taniej ?? Maszyna do waty cukrowej
Z tego co pamiętam to widziałem podobne cudo ostatnio w naszym Szczecinskim Media Markcie ,ale czy taniej to nie pamiętam , w każdym razie sprawdź tam .
Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów wydał zgodę na przejęcie przez Agorę Centrum Filmowego Helios - podał UOKiK w komunikacie prasowym.
Agora podpisała w marcu przedwstępną umowę kupna 84 proc. Centrum Filmowego Helios za 25 mln euro. Cena może być podwyższona o około 1 mln euro. Transakcja może dojść do skutku w ciągu 7 miesięcy.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/07/2010 14:01
A tak w temacie reprezentacji, co do meczu z Kamerunem, wiadomo kiedy będą podane jakieś szczegóły? Tzn. godzina meczu, od kiedy bilety w sprzedaży i jaka cena?
A tak w temacie reprezentacji, co do meczu z Kamerunem, wiadomo kiedy będą podane jakieś szczegóły? Tzn. godzina meczu, od kiedy bilety w sprzedaży i jaka cena?
Godzina 20:30. Bilety w przedziałach od najtańszego za 25 zł do bodajże 80 zł.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/07/2010 16:02
Bilety na Kamerun beda prawdopodobnie 60zł i 80 kryta, tak mi mówił koleś który jest sędzią, ale to nieoficjalne info wiec nie dam sobie za to ręki uciąć
Godzina 20:30. Bilety w przedziałach od najtańszego za 25 zł do bodajże 80 zł.
Matka pracuje w Urzędzie Miasta, i dostała wczoraj takowego maila w sieci urzędowej:
Bilety na mecz Polska-Kamerun
11 sierpnia (środa) na stadionie Pogoni przy ul. Karłowicza odbędzie się mecz piłkarskiej reprezentacji Polski i Kamerunu.
Istnieje możliwość rezerwacji oraz zakupu biletów na ten mecz.
Jeśli jesteście Państwo zainteresowani zakupem biletów prosimy o przysłanie
e-maila na adres: [email protected]. Temat maila: MECZ
W e-mailu proszę o podanie: imienia i nazwiska, nr pesel oraz cenę biletu.
Koszt 1 biletu - 25, 40, 60, 80 złotych
Listę osób musimy przesłać do organizatorów najpóźniej do jutra ( 23 lipiec) do godziny 12.00, zatem prosimy o przysyłanie maili do godziny 12:00, piątek 23 lipca.
Odbiór i zakup biletów odbędzie się na stadionie przy ulicy Karłowicza. O terminie odbioru poinformujemy w osobnym emailu.
Uwaga!
Ze względu na transmisję telewizyjną godzina meczu (godziny popołudniowo-wieczorne) jest jeszcze ustalana.
Magdalena Szablewska
Urząd Miasta Szczecin
Biuro Promocji i Informacji
A dziś przyszedł kolejny:
Mecz Polska- Kamerun
W nawiązaniu do poprzedniego maila informujemy, że na mecz Polska – Kamerun zostały już tylko bilety w cenie 60 i 80 zł.
Pozdrawiam
Magdalena Szablewska
Urząd Miasta Szczecin
Biuro Promocji i Informacji
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.