Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/03/2009 15:27
Komentarz spod filmu jak Boruc pusicil gola:
"Boruc na tym meczu nic nie robił prócz charania wszędzie dookoła. Pewnie nie trafił w piłke bo się poślizgnęła na jego ślinie. "
Cos w tym jest zauwazyliscie, ze on nic innego nie robil tylko plul? Raz liczylem jak go pokazywali prez chiwle to do 7 pluniec naliczylem gdzies w 15sek
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/03/2009 15:38
Boruc na pewno nie jest bez winy , ale Zewłakowowi ktos powinien przypomniec ze nie nigdy podaje w światło bramki!
On jak i reszta obronców uparcie grała piłke do bramkarza , jakoś irlandczykom sie to nie zdarzało.Czyżby zdawali sobie sprawe ze na tej murawie piłka moze nagle podskoczyć?
Tak czy inaczej kolejny kiks Artura w tym sezonie , miejmy nadzieje ze chłopak sie podniesie i wróci do starej formy
Ostatnio edytowany przez: eM, 29 marca 2009, 20:07 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/03/2009 20:12
Jakieś pół godziny temu doładowałem sobie w mixplusie konto kwotą 10 zł. Umowę mam podpisaną na 42 doładowania za 50 zł. Wydaje mi się jednak, że mam dwa doładowania nadwyżki. Doładowałem za dychę bo na chwilę obecną tylko tyle miałem w gotówce a sprawa była bardzo pilna. Dostałem smsa że konto zasilone i proszę poczekać na wiadomość sms. Jednak tej wiadomości do tej pory nie dostałem. Z reguły dochodziła po dwóch, góra trzech minutach, a teraz nadal mam zablokowane konto. Paragon, na którym znajduje się kod doładowujący na szczęście zachowałem. Miał ktoś taki przypadek? Czy ten sms w końcu dojdzie, czy muszę się wybrać do salonu plusa i z nimi użerać ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/03/2009 21:25
Kobieta meczy mnie o auto typu minivan.Wolalbym kombi no ale niewazne.Jakie polecacie? Tak patrze na Avensis verso lub Vw Touran.Rocznik niech bedzie ok 2005.Moze macie jakies opinie o innych?
Touran -mechanikiem ani specjalistą nie jestem , niemniej jednak miałem okazje troszke pojezdzić tym modelem i wedlug mnie bardzo fajne autko , przyjemnie sie jezdzi ,dobra widocznosc z siedzenia kierowcy , miejsca dużo ,raczej nieawaryjne , polecam jedynie jakiś wiekszy silnik , z większą mocą bo troche trzeba sie namęczyć aby to rozbując pozniej juz jest git...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/03/2009 23:34
Bardzo dziekuje za adres e-mail do Pana Jurewicz oraz za udzielona pomoc.
Program wspolpracy , ktory od Pani otrzymalem w zalaczniku , uzyskalem rowniez w Urzedzie Miasta w Kolobrzegu (Programy wspolpracy z lat 1998-2009 ) .
Bedzie ktos tak mily i przetlumaczy te 2 zdania powyzej na niemiecki ?
Napisalem do Urzedu po angielsku , odpisali po niemiecku(ale plan wspolpracy przyslali w wersji polskiej ) , to juz im podziekuje po niemiecku za pomoc.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.