Tak , Skini zawsze chodzili w klasycznych ciuchach tej firmy i nadal chodzą. Najbardziej upodobali sobie polówki.Zwiazane jest to z prostotą i elegancja ciuchów tej firmy.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/09/2007 21:50
Jezeli chodze do liceum ogolnego do drugiej klasy i jezeli chce sie przepisac do technikum gastronomicznego o kierunko kucharz kelner to bym musial zaczynac od pierwszej klasy czy od drugiej z zaliczeniem przedmiotow zawodowych tylko ?
Ty tam lepiej poczekaj do zimy i jak cos to razem damy dzide
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
będziesz musiał chyba zaliczać zkres przedmiotowy z tych ( przedmiotów zawodowych ) z zakresu 1 klasy... mój koles z jednego liceum przepisał sie do mnie do liceum i kazali mu zaliczać roszerzone przedmioty takie jak ja mam ale napisał jakieś tam odwołanie i juz nie musi ...
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Jezeli chodze do liceum ogolnego do drugiej klasy i jezeli chce sie przepisac do technikum gastronomicznego o kierunko kucharz kelner to bym musial zaczynac od pierwszej klasy czy od drugiej z zaliczeniem przedmiotow zawodowych tylko ?
Ty tam lepiej poczekaj do zimy i jak cos to razem damy dzide
no jasne. tylko ze po polroczu bedzie mi chyba trudniej przejsc do technikum haha a po liceum huja mam.. a z maturka to u mnie nie ebdzie za ciekawie wiec im predzej tym lepiej
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/09/2007 13:53
Taka Ciekawosta - Wczorajszego wieczoru Daniel Dowda reprezentant Szczecińskiego Linke Gold Team'u zajoł 2 miejsce w Eliminacjach Konfrontacji Sztuk Walk we Wrocławiu
Ostatnio edytowany przez: G., 17 września 2007, 22:12 [1 raz(y)]
Taka Ciekawosta - Wczorajszego wieczoru Daniel Dowda reprezentant Szczecińskiego Linke Gold Team'u zajoł 2 miejsce w Eliminacjach Konfrontacji Sztuk Walk we Wrocławiu
finał mogl by sie inaczej potoczyc gdyby sedzia troche inaczej zinterpretował sytuacje w ktorej zakonczyl walke.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/09/2007 16:10
Witam. Mam mały problem. W które zakłady bukmacherskie przez internet najlepiej grac?? Które są najlepsze?? Które polecacie na początek?? Czy jest jakiś minimalny limit pierwszej wpłaty??
Ostatnio edytowany przez: Bronek, 16 września 2007, 16:44 [1 raz(y)]
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/09/2007 17:35
To juz jest k.... kpina. Ogladalem siatkowke, po 3 secie poszedlem zrobic kawe , wracam i zamiast meczu leci teelexpres. Wczesniej troche ogladalem nasza 2 lige i nagle przerwali transmisje na rzecz konwencji PiS-u . i pozniej sie dziwia , ze malo osob placi abonament.
Witam. Mam mały problem. W które zakłady bukmacherskie przez internet najlepiej grac?? Które są najlepsze?? Które polecacie na początek?? Czy jest jakiś minimalny limit pierwszej wpłaty??
Zazwyczaj limit wplaty to 40 zl.I popatrz , ktory buk akurat ma promocje przy 1 wplacie . Zazwyczaj jest to podwojenie wplaty ewentualnie bonus 50% . Co najlepsze to nie powiem ci . Zalezy co szukasz. Zeby grac live najlepszy jest bwin. Ale slyszalem , ze czasami sa problemy z wyplata duzej sumy i niespodziewanie potrafia anulowac zaklady , ktore sie zawarlo(jezeli zaklad wygrany jest dla klienta, bo jezeli klient przegral to wszystko jest ok) . Ale jak nie grasz za ogromne pieniadze to mozesz tam sprobowac . Dobry jest tez Expekt, Sportingbet, Bah , Gamebokers. A odradze ci Betwaya . Kiedys z powodu jednego malego bledu , kiedy wplacalem kase czekalem na kase na koncie 17 dni . Moja kase mieli po 3 dniach , ale musieli rozpatrzyc moja reklamacje co zajelo im 2 tygodnie
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 16 września 2007, 17:46 [1 raz(y)]
finał mogl by sie inaczej potoczyc gdyby sedzia troche inaczej zinterpretował sytuacje w ktorej zakonczyl walke.
Jednak z drugiej strony walczył z Błachowiczem, czyli głównym faworytem tych eliminacji, nawet gdyby walka została kontynuowana to Błachowicz zwyciężyłby w tym pojedynku, tak mi się wydaje, gdyż Szczecinianin ma jeszcze duże braki w stójce w porównaniu z najlepszymi, aczkolwiek życze mu sukcesów w kolejnych zawodach czy to KSW, czy konfrontacjach w BJJ.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/09/2007 18:31
oglądał ktoś finał w siate? Dawno takich emocji nie było. Lepszego zakończenia niż blok na Połtawskim Hiszpanie nie mogli sobie wymarzyć.
P.S: Nie wiem czy bardziej sie ciesze że Hiszpanie wygrali, czy dlatego że wreszcie Rosja przegrała...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
ja pykam na www.unibet.com , minimalna stawka i wplata jaka chcesz tylko ze ponizej okreslonej sumy(80 zł) za przelew placi sie 15 zł, z wyplatami wszystko bez problemu
Ja gram w bet-at-home.Nie ma tam minimalnej wplaty wiec mozesz wplacic nawet 10 zl.Co do wyplaty to nei wiem bo jeszcze nie wyplacalem Wybralem ta firme bo glownie chodzilo mi o boks.Proponuje ci poprzegladac wszystkie firmy i zobaczyc, ktora oferuje najwiecej zakladow ,ktore ciebie interesuja.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.