Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/10/2006 13:57
Nie.Może wreście jakiś z hakerów się dorwał do niej za te głupoty co tam piszą.
"W chwili obecnej pod tym adresem nie ma żadnego serwisu WWW - dysponent domeny nie wykupił usługi serwera wirtualnego."
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/10/2006 11:13
Orientuje się ktoś jak to jest z WKU, jeśli miałem termin dostarczenia dokumentu, że się ucze na 13 pażdziernika, a jest juz 27 i dopiero ide do nich go zanieść. Są jakieś kary czy podobne tego typu bzdury?
Orientuje się ktoś jak to jest z WKU, jeśli miałem termin dostarczenia dokumentu, że się ucze na 13 pażdziernika, a jest juz 27 i dopiero ide do nich go zanieść. Są jakieś kary czy podobne tego typu bzdury?
Pomarudzi troche ta osoba ktorej miales dostarczyc pismo , pogrozi ale nic nie zrobi. Zadnych konsekwencji za takie spoznienia nie ma.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/10/2006 14:12
Ja mam takie pytanko jaka jest najlepsza sieć internetowa u nas w Szczecinie chodzi konkretnie o sieć lokalną dostępną w okolicach aleji Fontann czyli Jedności Narodowej.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/10/2006 16:25
mam pytanie
potrzebuje tytuł i wykonawce piosenki ... i tu sie zaczynają schody
była puszczana zawsze w przerwie meczów ligi mistrzów w TV
i jak sie nie myle to była piosenka nagrany teledysk(dzieci biegające z flagami) z okazji MŚ 98 we Francji
jeżeli ktoś wie o co mi chodzi to prosze o podanie mi nazwy tej pioseki
z góry dziękuje
4 listopada ma wyjsc Polska wersja (chyba ze znow bedzie poslizg), wiec pewnie wtedy pojawia sie spolszczenia
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
mam pytanie
i jak sie nie myle to była piosenka nagrany teledysk(dzieci biegające z flagami) z okazji MŚ 98 we Francji
z góry dziękuje
mam pytanie
z góry dziękuje
Ja mialem do 13 a poszedlem 19 Lysy z wku nic nie sapal a koles sie jeden dzien spoznil i go opeirdalal jak sie uczysz to wyloz
Ja mialem do 13 a poszedlem 19 Lysy z wku nic nie sapal a koles sie jeden dzien spoznil i go opeirdalal jak sie uczysz to wyloz
ja 3 razy nie przychodzilem na dany termin i many zaczal straszyc mnie prokuratura. Teraz chodze juz na czas. ale znam typa ktory za 1 nie wstawienie sie w terminie dostal 400 PLN grzywny
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.