Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/02/2014 23:26
Chcę sprezentowac żonie bon podarunkowy do jakiegoś SPA. I tutaj zaczynaja się schody. Jestem kompletnie zielony w tym temacie, dlatego licze na jakieś podpowiedzi z oferty którego szczecińskiego przybytku skorzystac?
jest tez sklep medyczny na mieszka I ale kurwesko drogi z tego co kojarze jesli ubrania nie musza byc nowki to kawalek dalej na mieszka byla fajna hurtownia ciuchow med bhp i innych w dobrych cenach i jakosci (nie wiem czy jeszcze jest ale wiem ze fartuchy bez nadruku biale cale itd mozna bylo trafic za sume oscylującą wokol dyszki)
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/02/2014 15:12
Panowie poszukuje w Szczecinie Syropu Arbuzowego .Może komuś rzuciło się w oczy na półkach (w Makro nie ma ) Dzięki za podpowiedź ..... Zajebistu drink z tym wychodz i
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Mówisz i masz :50 ml Finlandii Żurawinowej,troche drobnego lodu , troche Sprite , delikatnie polać syropem arbuzowym dla smaku koloru ,przybrać listkiem mięty i udekorowć kieliszek np ananasem lub melonem a najlepiej arbuzem .
Podać kobiecie i czekać na małe "r i k i t i k i t a k "Pozdrawiam i proszę opinie
Ale cholera dalej nie mogę znależć w Szczecinie tego syropu
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Panowie poszukuje w Szczecinie Syropu Arbuzowego .Może komuś rzuciło się w oczy na półkach (w Makro nie ma ) Dzięki za podpowiedź ..... Zajebistu drink z tym wychodz i
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/02/2014 16:14
Poleci ktoś lekarza w Szczecinie, który wystawi zaświadczenie lekarskie dotyczące sprawności fizycznej? Potrzebne do przystąpienia na testy kondycyjne (kurs sędziowski). Byłem w medicusie i wompie ale odesłali z kwitkiem, a lekarz rodzinny też nie chce tego wystawić mimo iż inne osoby uzyskały takie zaświadczenie właśnie od rodzinnego. Pokręcone to jak mało co.
To pochwal się przepisem. Chętnie spróbuję .
Mówisz i masz :50 ml Finlandii Żurawinowej,troche drobnego lodu , troche Sprite , delikatnie polać syropem arbuzowym dla smaku koloru ,przybrać listkiem mięty i udekorowć kieliszek np ananasem lub melonem a najlepiej arbuzem .
Podać kobiecie i czekać na małe "r i k i t i k i t a k "Pozdrawiam i proszę opinie
Ale cholera dalej nie mogę znależć w Szczecinie tego syropu
Spróbuj jeszcze w Almie i właśnie w Piotrze i Pawle, wiem że w tym w nowym turzynie na pewno były syropy, ale czy arbuzowy to nie wiem.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/02/2014 19:38
Panowie czy ktoś z Was posiada nagrywarke iHasa do nagrywania gier na xboxa ? Potrzebuje wypalic pare gier , wynagrodze to browarkiem , nie jednym
1. Gdzie w Szczecinie są jakieś sklepy medyczne gdzieś dostanę ubrania medyczne ?
2. Czy wie ktoś czy jeszcze w jakiejś aptece znajdę Vratizolin ?
Z góry dzięki za pomoc.
jest tez sklep medyczny na mieszka I ale kurwesko drogi z tego co kojarze jesli ubrania nie musza byc nowki to kawalek dalej na mieszka byla fajna hurtownia ciuchow med bhp i innych w dobrych cenach i jakosci (nie wiem czy jeszcze jest ale wiem ze fartuchy bez nadruku biale cale itd mozna bylo trafic za sume oscylującą wokol dyszki)
A jeżeli ten sklep jeszcze to w jakim miejscu, gdzie dokładnie na Mieszka I ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.