Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/03/2009 02:28
czy można na widok dojechać autem[chodzi mi o bezpośredni dojazd] ? czy trzeba po prostu zatrzymać się na parkingu tam przy szmaragdowym albo dróżce do groty i iśc z buta?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/03/2009 07:12
przy szmaragdowym jest betonowy podjazd do góry jeszcze, tam wjeżdzasz i zatrzymujesz się dosłownie przy wejściu na widok, na sam widok autem nie da rady wjechać
przy szmaragdowym jest betonowy podjazd do góry jeszcze, tam wjeżdzasz i zatrzymujesz się dosłownie przy wejściu na widok, na sam widok autem nie da rady wjechać
No tak ale legalnie mozesz podjechać tylko pod szmaragd. dalej jest zakaz wjazdu. jak psiarnia wpadnie lub straz miejska to mandacik gwarantowany, ryzyk fizyk. ps. nie wiem czy nie ma tam w połowie drogi zapory aby wjechac w las. wiec proponuje się przejść albo najlepiej wiechać motorem pzdr
gdzie można u nas do naprawy dać aparaty fotograficzne hp ??
Ciezko ogolnie z takimi rzeczami,malo osob tym sie zajmuje jak juz pisalem na rog Chodkiewicza i Pl. Tarnowskiej sa uslugi Foto tam gosciu moze obejrzec i powie ci realnie co jest grane.Ogolnie to tylko serwisy ale to czasochlonne...
No tak ale legalnie mozesz podjechać tylko pod szmaragd. dalej jest zakaz wjazdu. jak psiarnia wpadnie lub straz miejska to mandacik gwarantowany, ryzyk fizyk. ps. nie wiem czy nie ma tam w połowie drogi zapory aby wjechac w las. wiec proponuje się przejść albo najlepiej wiechać motorem pzdr
no właśnie wczoraj wieczorem byłem i się zastanawiałem czy można tam wjechać, bo betonowa droga jest [nie wiem jak długo ona leci] ale jest zakaz wjazdu... taki mandacik to ile może wynieść ? 200zł ?
w takim bądź razie zostaje przejść się ten kawałek na piechotę "dla zdrowia"
Orientuje się ktoś może jak teraz cenowo stoją odtwarzacze mp3? Chodzi mi konkretnie o to czy za cene załóżmy ok. 120-150zł dostane jakiś w miare dobry odtwarzacz, nie tandetę gdyż mój stary przypadkowo utopiłem w klozecie a bez muzyki na uszach to lipa przemieszczać się przez miasto
Creativr mp3 Polecam ten, ja mam już drugi rok. Nie narzekam
Do tragicznego zdarzenia doszło w niedzielę w Iraku podczas meczu lokalnych rywali w tamtejszej lidze. Piłkarz jednej z drużyn został zastrzelony za to, że zdobył wyrównującego gola. Do końca meczu pozostawało dosłownie kilka chwil, gdy na stadionie rozległ się strzał. Niecałą minutę wcześniej piłkarz zdobył bramkę dającą remis jego drużynie.
Zawodnik został trafiony prosto w głowę i nie miał żadnych szans na przeżycie. Napastnikiem okazał się kibic drużyny, która straciła gola. Mecz pomiędzy zespołami z Sinjar i Buhaira odbywał się w Hilla około 100 kilometrów od Bagdadu.
Podejrzewany o zabójstwo piłkarza kibic został schwytany przez policję zaraz po zajściu. Jeszcze w niedzielę rozpoczęło się śledztwo w tej sprawie.
W tym Iraku to naprawdę wszyscy mają nieźle nasrane w głowach...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/03/2009 20:29
``Internetowa strona brytyjskiego BBC podała, że blisko 700 osób zostało aresztowanych w związku z zamieszkami jakie miały miejsce na stadionie Łużniki podczas meczu pierwszej kolejki ekstraklasy rosyjskiej pomiędzy Spartakiem Moskwa a Zenitem St. Petersburg.
Inauguracja piłkarskiej ligi w Rosji cieszyła się bardzo dużą popularnością wśród kibiców. Na stadion Spartaka Moskwa przybyło, aż 52 tys. fanów, aby zobaczyć mecz z Zenitem St. Petersburg.
Ponieważ kibice obu drużyn nie przepadają za sobą na mecz przybyło również 3 tys. policjantów. Niestety taka ilość funkcjonariuszy nie wystarczyła, aby zapewnić bezpieczeństwo na trybunach. Policja musiał użyć gumowych pocisków, aby zapanować nad sytuacją. Ostatecznie ok 700 osób zostało aresztowanych.
Taka liczba na pewno robi wrażenie, jednak i w Polsce nie tak dawno mieliśmy do czynienia z podobną sytuacją. 2 września ubiegłego roku policjanci zatrzymali 741 maszerujących na mecz Pucharu Ekstraklasy z Polonią Warszawa kibiców Legii.
Zamieszki jakie miały miejsce na moskiewskim stadionie nie są najlepszą reklamą dla całej ligi rosyjskiej, której spotkania od tego sezonu są transmitowane do USA i Kanady.
Mecz pomiędzy Spartakiem Moskwa a Zenitem zakończył się remisem 1:1. Gola dla gospodarzy strzelił Ivan Saenko, natomiast bramkę dla Zenitu zdobył Pavel Pogrebnyak.``
Potrzebuje dojechać do Dworku Hetmańskiego w Stargradzie ul. Koszewko. Jak tam dojechać z dworca srodkami komunikacji miejskiej ?
w tych godzinach jest mzk (jak wyjdziesz z dworca to przystanek na Wyszynskiego) Poniedziałek - Piątek 4:37 6:21 7:16 10:16 12:29 14:29 15:25 16:43 17:42 20:08 22:19
Potrzebuje dojechać do Dworku Hetmańskiego w Stargradzie ul. Koszewko. Jak tam dojechać z dworca srodkami komunikacji miejskiej ?
w tych godzinach jest mzk (jak wyjdziesz z dworca to przystanek na Wyszynskiego) Poniedziałek - Piątek 4:37 6:21 7:16 10:16 12:29 14:29 15:25 16:43 17:42 20:08 22:19
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.