Czy jesli zlapal mnie polski fotoradar (rejestracje mam niemiecka, mieszkam w Niemczech, ale legalnie pracuje w Szczecinie) to moge spodziewac sie mandatu?
Casuals aus Dynamo Berlin
über uns lacht die Sonne, über den Rest lachen wir !
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/03/2008 13:05
Mam ściągnięty film i jest on w formacie mp4 i za chuja nie moge go otworzyć. Mam sam dźwięk bez obrazu, ma ktoś na to jakiś patent ?
moj optymistyczny opis na gg - "jebac policyjne scierwo", oby sie sprawdzilo .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu Szczecinska Brac "Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/04/2008 13:32
...no dobra lecimy; Małysz kończy karierę, Kubica najprawdopodobniej odejdzie z Saubera i przejdzie do Ferrari a Euro 2012 już nam odebrali
Upadły król popu, którego kalifornijska posiadłość została wystawiona na licytację, zamieszka w dublińskiej dzielnicy Ballumun! Piosenkarz uważa, że jest to niezwykle inspirujące miejsce, które wpłynie pozytywnie na jego wenę twórczą. Ta dzielnica przypomina mi moje dzieciństwo - wyznaje Jackson. Pełno tu kolorów, niespodzianek i alternatywnych doznań. Właśnie takiego miejsca było mi trzeba. Chcę żeby moja twórczość zmierzała ku apokaliptycznemu punk-rockowi - dodał kontrowersyjny artysta. W miniony wtorek społeczność Ballymun zebrała się w jednym ze sklepów spożywczych, by zorganizować zapisy do chóru Michaela Jacksona. Zainteresowanie tym projektem przerosło oczekiwania organizatorów - u czterech osób zanotowano poparzenia, u trzech wstrząsy mózgu, jedna osoba została pozbawiona kończyny górnej.
Hehe ciekawe której kończyny ;]
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Fakt, faktem cenowo bywa drożej niż w mniejszych sklepikach - ale jak dla mnie doradztwo Pana Kadrzynskiego jest na najwyższym poziomie i nie warto szukać gdzie indziej...no chyba, że zależy Ci na jakiejś gorszej maszynie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.