Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/01/2010 21:17
Gdzie w Szczecinie tanio kupię ładowarkę do Game Boy SP. Allegro odpada, a media markt nie miał na stanie. Proszę o szybką odpowiedź, pozdro
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/01/2010 12:07
Ja tam zawsze w te klimaty konsolowe, i gierki przenośne polecam 2 sklepy typowo tym się zajmujacymi, plus jakąś tam pewnie budkę na targowisku Turzyn.
- Ufo Games, ul. Krzywoustego 15/2a , tel. 914342000; 0666133955
- Menago, ul. Bohaterów Warszawy 93, tel. 914840329; 914840127
Dawno w to sie nie bawiłem bo ps2 mi się posypało, ale na Kolumba kiedyś była siedziba jeszcze firmy Baltix, która potem nie wiem, czy nie przeniosła się do budy na Turzynie. Tam też znajodowały się takie 2 małe sklepiki z elektroniką, gierkami etc.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/01/2010 13:55
te ufo games to lenie,4 razy chodzilem do nich po twardego do xboxa i zawsze mnie zapewniali ze nastepnym razem napewno bedzie brali nr kom. itp....zadnego dysku nigdy nie bylo i ani razu nie zadzwonili a co do nich podchodzilem to gierzyli w pesa wiec olalem i zakupilem na allegro
Biura? Lipa, lepiej mapy kupic i chodzic wlasnymi sciezkami a nie z przewodnikiem ktory ma stala trase i te same historie, Prage swobodnie mozna samemu zwiedzac, sam tak robilem i nie zaluje.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/01/2010 21:06
Dokładnie, zwiedzając samemu można poczuć prawdziwy klimat danego miasta, będziesz mógł stadion/stadiony zobaczyć (rzadko w których wycieczkach jest taka opcja) a nie jakieś sztuczne bzdety z elementarza.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/01/2010 23:20
siemacie, potrzebny mi niezwłocznie jakiś nieskomplikowany program do zamieniania plików video na mp3, kiedyś gdzieś coś takiego miałem, ale jakoś wyparowało dziwnie:/
pomoze ktos?
pzdr!
Wiem, ze juz bylo gdzies to pyatnie ale chyab nei bylo konkretnej odpowiedzi.
Jakie OFE polecicie?
Musze do 10 wybrac a nie mam o tym zielonego pojecia.
Ostatnio edytowany przez: V..., 4 stycznia 2010, 13:29 [1 raz(y)]
Ja również w grudniu szukałem na szybkiego jakiegoś OFE i kilka osób doradziło mi ING albo Generali. Trochę przeglądałem różne rankingi i wybrałem ostatecznie Generali. Załatwiałem całą procedurę online i poszło dosyć sprawnie .
Jak to sie online zalatwia? Trzbea potem gdzies to zglaszac jeszcze?
Dlaczego ostatecznie wygrales Generali?
Ja sie wachalem miedzy ING a AVIVA, chyba jednak wezme ING (patrzac na rankingi).
Jakie OFE polecicie?
Jakie OFE polecicie?
Ja również w grudniu szukałem na szybkiego jakiegoś OFE i kilka osób doradziło mi ING albo Generali. Trochę przeglądałem różne rankingi i wybrałem ostatecznie Generali. Załatwiałem całą procedurę online i poszło dosyć sprawnie .
Jak to sie online zalatwia? Trzbea potem gdzies to zglaszac jeszcze?
Dlaczego ostatecznie wygrales Generali?
Ja sie wachalem miedzy ING a AVIVA, chyba jednak wezme ING (patrzac na rankingi).
Wysłałem online formularz zgłoszeniowy, po kilku dniach dostałem umowę pocztą i odesłałem ją do nich. Biorąc pod uwagę że zostało 6 dni do 10.01. lepiej chyba umówić się z jakimś przedstawicielem danej firmy (również można umówić się na spotkanie online).
ING faktycznie wypadało lepiej w wielu rankingach niż Generali przez dłuższy okres, jednak w ostatnich rankingach zaczęli tracić na sile i dlatego wybrałem Generali. Na stronie Generali (http://www.generali.pl/html/ofe/) jest info że wygrali ostatnie rankingi Rzeczpospolitej, Wyborczej i Komisji Nadzoru Finansowego. Więc pewnie zależy dla kogo ranking był robiony dla tego będzie on korzystniejszy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.