Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/02/2015 19:43
Pytanie do moderatorów. Czy istnieje możliwość odzyskania konta po zgubieniu kartki z hasłami ? Sprawa dość pilna. Wcześniejsza nazwa użytkownika forum miałem - zeniu88. PS!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/02/2015 08:55
Jak wygląda procedura ze ślubem kościelnym (nie konkordatowym) ? W jakiejś parafii wyczytałem, że 3 miesiące czekania, to jest odgórny termin czy parafia sobie sama ustala ? Można jakoś skrócić ?
Przy okazji, poleci ktoś jakiś dobry lokal nad morzem (maks. do gminy Rewal) na wesele tzn. raczej na przyjęcie weselne na kilkanaście osób ? Dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Mam modem od Multimedii z internetem mobilnym. Czy do tego modemu można włożyć dowolną kartę sim i korzystać w ten sposób z internetu z jakiejś sieci komórkowej ? Czy tylko muszą tą być jakieś specjalne karty sim ? Potrzebne będzie jakieś dodatkowe oprogramowanie ? Z góry dzięki za odpowiedź.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Mam modem od Multimedii z internetem mobilnym. Czy do tego modemu można włożyć dowolną kartę sim i korzystać w ten sposób z internetu z jakiejś sieci komórkowej ? Czy tylko muszą tą być jakieś specjalne karty sim ? Potrzebne będzie jakieś dodatkowe oprogramowanie ? Z góry dzięki za odpowiedź.
Jeżeli w modemie nie ma simlocka to powinien działać
Bardzo ważna sprawa. Ogarnia ktoś tłumacza przysięgłego języka niemieckiego? Znajduje coś na necie, ale zależy mi na czasie i na kasie. Najlepiej na Prawobrzeżu
Ostatnio edytowany przez: kus, 23 lutego 2015, 16:17 [1 raz(y)]
Bardzo ważna sprawa. Ogarnia ktoś tłumacza przysięgłego języka niemieckiego? Znajduje coś na necie, ale zależy mi na czasie i na kasie. Najlepiej na Prawobrzeżu
na prawobrzeżu, na struga koło Hartwiga masz tłumacza przysięgłego, sam tam byłem, ale nie powiem ci ile za to płaciłem (brefy tłumaczyłem) zdaje sie, że coś pomiędzy 100 a 150, jeśli dobrze pamiętam, to tłumaczenie miałem tego samego dnia.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.