Ktoś coś może powiedzieć więcej na temat tej szkoły jazdy ?
Albo może ktoś poleci jakąś dobrą szkołę dla dziewczyny, gdzie nauczą wszystkiego od podstaw i bez większego stresu, bo wiadomo, różnie bywa. Najlepiej niedaleko Gumieniec, może być centrum.
Przerobiłem wiele szkół jazdy [: Ostatnio mogę polecić PD - atmosfera, auta, dostępność i instruktorzy naprawdę warci polecenia. W moim przypadku naprawili to, co mi nigdy nie wychodziło w poprzednich szkołach. Ja jeździłem u bodajże u Pawła, a znajoma u Zbyszka i było przyjemnie. No chyba, że dziewczyna chce się uczyć u kobiety, to jakiś czas temu u Fedeńczaka były ze dwie instruktorki, ale jazda zimą na letnich oponach i ogólnie słaby stan techniczny ich aut to była norma gdy u nich jeżdziłem.
ja zdawałem u Bratkowskiego, siostra też - bardzo dobra szkoła, egzamin zaliczony bez problemów, godziny jazd w miarę elastyczne (możesz dopasować), instruktorzy bardzo dobrzy. Nie wiem jak jest teraz z cenami, ja wcześniej płaciłem coś koło 1200 ale to ponad rok temu było.
Ja zdawałem w Caro fakt że dosyć dawno ale chwale sobie.
Ja moge polecić Auto Test na Chopina. Ogólnie jestem zadowolony podczas jazd spoko atmosfera bez żadnej spiny, egzamin zdałem bezproblemowo.
http://www.auto-test.szczecin.pl/
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/06/2012 18:31
Jeśli już temat prawa jazdy to również mam pytanie, a zarazem prośbę. Kurs robiłem w szkole MobilAuto, egzamin niestety za pierwszym razem ujebałem. Kolejne podejście za 2 tygodnie i chcę dokupić sobie godziny w innej szkole z powodu stanu pojazdów w tym MobilAuto.
Polećcie szkołę z samochodami w dobrym stanie, oraz konkretnego instruktora z tej szkoły z którym efektywnie przejeździłbym dodatkowe godziny
Jeśli już temat prawa jazdy to również mam pytanie, a zarazem prośbę. Kurs robiłem w szkole MobilAuto, egzamin niestety za pierwszym razem ujebałem. Kolejne podejście za 2 tygodnie i chcę dokupić sobie godziny w innej szkole z powodu stanu pojazdów w tym MobilAuto.
Polećcie szkołę z samochodami w dobrym stanie, oraz konkretnego instruktora z tej szkoły z którym efektywnie przejeździłbym dodatkowe godziny
Paweł albo Zbyszek z PD.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/06/2012 20:00
Poprosze wymiencie mi sklepy "budowlane" w Szczecinie takie jak Castorama itd, adres sobie wyszukam
i czy mozna zamówic katalog Castoramy poczta ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/06/2012 02:09
Kora aresztowana za posiadanie marihuany grozi jej wyrok 3 lat - paranoja to malo powiedziane a komentarz znaleziony na necie wyjasnia wszystko:
stara ale jara
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/06/2012 19:29
Za 3 tyg kończy mi się umowa z Cyfrowym Polsatem, mam takie pytanie,czy ma ktoś Canal + ? jak tak to czy można być z canalu zadowolonym? (chciałbym zmienić Polsat na Canal + tylko ze względu na oglądanie ekstraklasy w tv oprócz Pogoni rzecz jasna )
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Za 3 tyg kończy mi się umowa z Cyfrowym Polsatem, mam takie pytanie,czy ma ktoś Canal + ? jak tak to czy można być z canalu zadowolonym? (chciałbym zmienić Polsat na Canal + tylko ze względu na oglądanie ekstraklasy w tv oprócz Pogoni rzecz jasna )
Szczerze mówiąc to C+ ma zajebista ofertę. Jeden problem. Jest drogi.
Ale tak jak dobrze w sobote usiądziesz o 13, to spokojnie możesz ogladać mecze do niedzieli do 24.
Ja polecam. Ze swojej strony mogę dodać, że mam Pakiet Optimum HD i jest na nim prawie wszystko, poza HBO i Cinemaxami jakimiś tam.
Aaaaaa i koniecznie stestuj dekdoer PVR 500gb z nagrywaniem. Zajebista sprawa.
Jesli zalezy ci tylko na Canal+ to juz za chyba 40zl mozesz miec, sportowo nie jest zle, ale ponoc ma nie byc juz ligi Włoskiej co jest uszczupleniem oferty, filmowo także jest żenada raptem 3-5 filmow w miesiacu jakis ciekawych leci, dekodery to tragedia. Płacić trzeba prawie za wszystko, za dodatkowe kanaly HD itd. trzeba czekac, aż bedzie polączenie z N i wtedy sie wiele wyjasnij czy opłaca sie wogóle z nimi zostac
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.