Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/06/2013 09:22
Panowie.Orientuje sie ktos gdzie w Szczecinie dostane pokrowce na fotele do Audi A4 B8 ( 2010r) ? . Nie ma mnie teraz w miescie,bo tak to pojezdzil bym i poszukal( pewnie Feuvert cos ma) , ale w necie to praktycznie z naszego miasta nikt nie ma zadnej stronki www. Bede w lipcu wiec smignal bym odrazu na adresy przez Was polecone. Z gory dzieki
Panowie.Orientuje sie ktos gdzie w Szczecinie dostane pokrowce na fotele do Audi A4 B8 ( 2010r) ? . Nie ma mnie teraz w miescie,bo tak to pojezdzil bym i poszukal( pewnie Feuvert cos ma) , ale w necie to praktycznie z naszego miasta nikt nie ma zadnej stronki www. Bede w lipcu wiec smignal bym odrazu na adresy przez Was polecone. Z gory dzieki
"MOTO-AKCES" UL. JAGIELLOŃSKA 27 Telefon: 91 4841526. To jest na przeciwko Ambera.
Ostatnio edytowany przez: Maxvell, 21 czerwca 2013, 00:09 [1 raz(y)]
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/06/2013 19:27
Chuligani w natarciu klik . Powinni im dojebać zakaz stadionowy i po 2 tysiące grzywny. Ale jak na razie nie wiedzą kto odpalił, dopiero szukają winnych PARODIA
ludzka rzecz pytać, ale kurna z google korzystać się nie nauczyłeś? pierwszy link prowadzi do odpowiedniej strony.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.