Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/03/2011 09:27
witam, potrzebuję zrobić kartę sportowca u lekarza medycyny sportowej. słyszałem, że można to zrobić na Pogoni, a gdzie jeszcze oprócz tego? ile to kosztuje i czy trzeba się rejestrować i czy długo się na to czeka. z góry dzięki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/03/2011 11:30
Panowie dajcie jakieś domowe sposoby na przeziębienie, lekki ból gardła i zatkane ucho, ewentualne jakieś skuteczne leki bez recepty (fervexy i inne tego typu odpadają, moje serducho tego nie toleruje ) Pogoda ładna a mnie przewiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/03/2011 12:30
Hasor - z domowych sposobów to zdecydowanie gorące mleko , łyżka miodu i szczypta czosnku , wymieszać i od razu wypić - w smaku tragedia ale pomaga
Jeśli chodzi o leki bez recepty to zdecydowanie polecam TABCIN o ile Twoje serducho toleruje
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/03/2011 12:42
Tabcina polecałbym dopiero na silniejsze przeziębienie. Mimo że jedna dawka tabcina(2 piguły) ma tyle samo paracetamolu co dawka fervexa, to ten pierwszy bardziej miesza w organizmie, ja brałem go dopiero przy gorączce. Pomógł.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/03/2011 13:49
obecnie mieszkam w Anglii mam numer w heyah i nie chce mi smigac gg w telefonie.dzwonilem do biura obslugi ale to nic nie dalo pobralem ustawienia wapu i gprs ale tez nic.gg mobilne tez nie idzie.macie jakies pomysly?
mi zawsze smakowało oczywiście zastosuje ten klasyczny sposób, co do Tabcina to się jednak po prostu boję ostatnio po ferveksie prawie po ścianach jak naćpany biegałem, ogólna delira i parkinson a puls chyba z 200 na coś jestem tam uczulony...
o cebuli nie słyszałem... dobra dzięki Panowie a ja spadam od kompa do łóżka
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/03/2011 15:27
Przeprowadzam się i na nowym osiedlu proponują mi Multimedię (TV + Internet) - jakieś recenzję na temat tej Multimedii mile widziane
Przeprowadzam się i na nowym osiedlu proponują mi Multimedię (TV + Internet) - jakieś recenzję na temat tej Multimedii mile widziane
odradzam. Miałem 2 lata. cenowo kosmos a umowy nie dotrzymują nawet w 10%
To ewentualnie co byście polecili?
UPC Tanio, fachowo i bezawaryjnie. Do tego prędkość taka za jaką płacisz i net działa bezawaryjnie. PS: Najwięksi dostawcy internetu- złodzieje jakich znam to Global Conect vel Internet Partner. Odradzam stanowczo.
odradzam. Miałem 2 lata. cenowo kosmos a umowy nie dotrzymują nawet w 10%
Ja mam od dobrych 8 lat i jestem zadowolony. Kiedys zdarzaly sie jakies awarie, teraz od 2 lat nie pamietam aby byla sytuacja, ze nie mialem neta nawet 10min w ciagu dnia...Cenowo moze rewelacji nie ma, ale mam caly pakiet- tel, tv, net i nie jest zle.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.