Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/09/2009 22:23
zna ktos autorow oraz tytuly ksiazek dotyczacych marketingu w sporcie? chodzi mi glownie o ksiazke opisujaca marketing sportowy jakiegos klubu badz sportowca.
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
zna ktos autorow oraz tytuly ksiazek dotyczacych marketingu w sporcie? chodzi mi glownie o ksiazke opisujaca marketing sportowy jakiegos klubu badz sportowca.
Podbij do Marty , pewnie ma w domu cała biblioteke o tej tematyce,wszak prawdziwa z niej profesjonalistka
Podbij do Marty , pewnie ma w domu cała biblioteke o tej tematyce,wszak prawdziwa z niej profesjonalistka
Marta Barańska i "Co by tu jeszcze spierdolić?". Ponoć bestseller.
- Raczej powiedziałbym, że zdarzało się, iż byłem w centrum wydarzeń wokół stadionu... Dochodziło wtedy do wielu zajść. Policja kontrolowała starcia zorganizowanych grup, ale były rozmaite Pogońie za kibicami. Oberwałem kilka razy od tych, którzy nie przepadali za "Kolejorzem"... Rzadko zdarzało się to na Legii, bo w Warszawie było tak dużo ochrony, że żadna ze stron nie była w stanie przerwać kordonów policji. Częściej dochodziło do zadym w Szczecinie czy Wrocławiu. Nie byłem aniołkiem, ale też nie nazwałbym siebie prowodyrem zajść. Moja częsta obecność jako widza na trybunach sprawiła, że znam sporo osób z "kibicowskiego kotła" "Kolejorza".
ciekawe a zarazem glupie,zrobic zrzute zebrac kilka-kilkanascie tysiecy czy nawet sie zapozyczyc, wskoczyc w kilku na murawe i niezla wyplata sie szykuje
p.s Internet MOC,wczoraj wyslalem kilku osobom na gg i dzis na forum zawitalo,takie powiazania
edit: kursy troche zlecialy..wczoraj bylo 1,15 na 4,40 wiec troche musialo pojsc na to ze...wybiegna
ciekawe a zarazem glupie,zrobic zrzute zebrac kilka-kilkanascie tysiecy czy nawet sie zapozyczyc, wskoczyc w kilku na murawe i niezla wyplata sie szykuje
p.s Internet MOC,wczoraj wyslalem kilku osobom na gg i dzis na forum zawitalo,takie powiazania
edit: kursy troche zlecialy..wczoraj bylo 1,15 na 4,40 wiec troche musialo pojsc na to ze...wybiegna
mozna skrzyknac sie w 5 osob obstawic i wybiec ciekawe czy pojawily sie zaklady : czy MJ naprawde umarl..
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 14 września 2009, 21:07 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.