Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/09/2009 21:11
wie ktos gdzie mozna zrobic sobie zabieg rehabilitacyjny jakim jest masaz limfatyczny? , do tego szukam jeszcze miejsca gdzie mozna zrobic inny zabieg jakim jest skorzystanie z maty elektromagnetycznej, a jak by sie dalo jeszcze na prawobrzezu to w ogole super pozdro
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/10/2009 10:25
widzial ktos reklame co na telebimie wczoraj byla dotyczaca jakis niby 7miu boisk ktore mozna wynajac? gdzie to i za ile? moze jakas strona? jeszcze kiedys w przerwie meczu mowili o jakis boiskach, ktore maja byc otwarte 17 wrzesnia kolo pomlmo czy gdzies tam...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Ja pierdole. Koniec świata, żeby z takim głosem taką szmirę śpiewać. Komercja zjada polską muzykę... Ostatnio nawet HEY reklamował swój singiel w TVN w śniadaniu czy nie wiadomo co.
Ja pierdole. Koniec świata, żeby z takim głosem taką szmirę śpiewać. Komercja zjada polską muzykę... Ostatnio nawet HEY reklamował swój singiel w TVN w śniadaniu czy nie wiadomo co.
koniec swiata ;p chylinska- archetyp polskiej kobieciej rockamanki zamienia sie w mandaryne. rozumiem jurorowanie w jakims programie i niewielka zmiana imidzu, ale ten kawalek jest po prostu smieszny juz jej koledzy z O.N.A w kombi teraz i kiedys fajniej szyli mam nadzieje, ze to jakis zart.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
koniec swiata ;p chylinska- archetyp polskiej kobieciej rockamanki zamienia sie w mandaryne. rozumiem jurorowanie w jakims programie i niewielka zmiana imidzu, ale ten kawalek jest po prostu smieszny juz jej koledzy z O.N.A w kombi teraz i kiedys fajniej szyli mam nadzieje, ze to jakis zart.
"Chylińska, to kolejny przykład na to, jak z muzyka stać się... " Tyle w temacie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.