do FCWK nie chciałem tam zaśmiecać tematu , który jest naprawdę ważny więc wypowiem się tutaj, ale co do FCWK straszny lans, ja rozumiem, że jechałeś do Pruszkowa na mecz i jest ok, ale moim zdaniem to nie jest dobrze, że miałeś możliwość pojawienia się wczoraj pod pałacem prezydenckim, bo gdyby nie nasz dramat pewnie by Cie tam wczoraj nie było więc proszę nie ogarnij dupsko bo i tak za dużo tutaj piszesz niepotrzebnych zdań. Po raz kolejny Cię nie pozdrawiam.
Jaki lans? Chyba lepiej że był pod pałacem czuł tę tragedie, niż mialby latać po dyskotekach, centrach handlowych czy być upitym do nieprzytomności i mieć wyjebane na wszystko. Lans to macie na nk czy w gazetach...
Jaki lans? Chyba lepiej że był pod pałacem czuł tę tragedie, niż mialby latać po dyskotekach, centrach handlowych czy być upitym do nieprzytomności i mieć wyjebane na wszystko. Lans to macie na nk czy w gazetach...
Myślę, że akurat w sobotę wielu z nas miało możliwość pojawić się pod Pałacem Prezydenckim i nie wydaje mi się, aby trzeba było o tym koniecznie informować resztę forumowiczów.
Jakie busy jeżdżą ze Szczecina do Kołobrzegu. (Bezpośredni pociąg kursuje od... 20 kwietnia dopiero).
http://www.nawara-travel.pl/ , ale musisz zadzwonic i zamowic miejsce bo czesto jest nadkomplet (zwlaszcza w weekendy) Oprocz busow masz jeszcze PKS Gryfice na trasie Szczecin - Kolobrzeg.
Jak lub jakim programem mogę przekonwertować plik WAV stereo na mono?
Przykładowo w nowszych wersjach nero masz opcję konwertuj plik audio, i tam jest format na wyjściu, wybierasz wav, i obok ustawienia i tam wybierasz mono.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/04/2010 16:03
Zauważyłem,że tak naprawdę musiało dojść do tragedii,żeby w radiu Zet czy Rmffm można było wreszcie usłyszeć normalną muzykę a nie piejącą Gage czy inne kotlety.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/04/2010 21:59
Pytanko czy mozna dostac gdzies dres Pogoni oczywiscie nike albo o kontakt z kims kto zrobi na zamowienie takie jak maja pilkarze tylko bez tych reklam dzieki z gory
Zauważyłem,że tak naprawdę musiało dojść do tragedii,żeby w radiu Zet czy Rmffm można było wreszcie usłyszeć normalną muzykę a nie piejącą Gage czy inne kotlety.
Jak widać prawdziwa muzyka wciąż istnieje. Fajna(chyba to slowo nie pasuje w tym kontekscie ...) odmiana
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.