dobrze ze taki gamoń jak ty potrawi wskazac ;] no ale student/absolwent wydziału humanistycznego musi sobie nikle ego podbudować ;] srednia krajowa chociaz wyrabiasz czy w necie swoje frustracje wyladowujesz?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Akurat na Kostaryce działa kilka firm bukmacherskich i nie są to jakieś szwindle.
To najbezpieczniejszy kraj Ameryki Łacińskiej.
tak samo bezpieczny jak Cypr
Zanim coś napiszesz to się zorientuj bo pewnie byś nawet nie potrafił wskazać Kostaryki na mapie ;]. Ten kraj nazywa się "Szwajcarią Ameryki Łacińskiej".
dobrze ze taki gamoń jak ty potrawi wskazac ;] no ale student/absolwent wydziału humanistycznego musi sobie nikle ego podbudować ;] srednia krajowa chociaz wyrabiasz czy w necie swoje frustracje wyladowujesz?
musi być źle skoro zaglądasz innym do portfela. Ja nikogo "gamoniem" nie nazywam więc to była chyba samokrytyka z twojej strony.
bez odbioru
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/04/2013 10:44
Do mieszkanców Miedzyzdrojów: Na majówke chcialem skoczyc w okolice a konkretnie mam fajny nocleg w Lubinie, jednak nagle wypadło mi auto i chyba nie ogarne nic do tego czasu. I tutaj pytanie czy z Międzyzdrojówi do Lubina albo chociaż Wapnicy jeżdzą jakies busy, czy zostaje tylko taxa? Z dworca to jednak 9 klocków więc pieszo zdecydowanie odpada
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/04/2013 14:09
Pytanie do oblatanych w temacie tabletów. Chodzi o prezent komunijny, a wiadomo ograniczone środki. Da się kupic jakiś przyzwoity sprzęt za 400-450zł?
I z innej beczki. Potrzebuję wymienic okna w mieszkaniu. Wiadomo tanio i dobrze
Ostatnio edytowany przez: YAKIN, 29 kwietnia 2013, 14:15 [1 raz(y)]
Pytanie do oblatanych w temacie tabletów. Chodzi o prezent komunijny, a wiadomo ograniczone środki. Da się kupic jakiś przyzwoity sprzęt za 400-450zł?
fajna zabawka w dobrej cenie GOCLEVER TAB T76GPS z tego co wiem to jest dostępny w neonet w Policach
Jak już będziesz w Policach to możesz zobaczyć okna na ul. Kościuszki 1 to są stare police kiedyś mieli okna Drutex w dobrej cenie, a to tel do nich 91 317 08 70
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
[cytat=YAKIN]Pytanie do oblatanych w temacie tabletów. Chodzi o prezent komunijny, a wiadomo ograniczone środki. Da się kupic jakiś przyzwoity sprzęt za 400-450zł?
fajna zabawka w dobrej cenie GOCLEVER TAB T76GPS z tego co wiem to jest dostępny w neonet w Policach
Jak już będziesz w Policach to możesz zobaczyć okna na ul. Kościuszki 1 to są stare police kiedyś mieli okna Drutex w dobrej cenie, a to tel do nich 91 317 08 70[/cytat
trochę mało ramu będzie przycinał lepiej
http://www.neo24.pl/?p=overmax_basecore_7_32gb
transport do Szczecina gratis
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/04/2013 01:48
Posiada ktoś informację, gdzie można w Szczecinie(najlepiej lewobrzeże) się zważyć z dokładnym pomiarem tkanki tłuszczowej, wody itp. najlepiej jak najtaniej ;-)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/05/2013 19:25
moze ktos mial tak samo. zagladam na tel a tam komunikat : polaczenie nieodebrane mozesz teraz oddzwonic numer +48866...269 tyle zapamietalem , najlepsze ze nikt nie dzwonil a w nieodebranych nic nie ma i zaden sms nie przyszedl ze ktos dzwonil WTF ?
moze ktos mial tak samo. zagladam na tel a tam komunikat : polaczenie nieodebrane mozesz teraz oddzwonic numer +48866...269 tyle zapamietalem , najlepsze ze nikt nie dzwonil a w nieodebranych nic nie ma i zaden sms nie przyszedl ze ktos dzwonil WTF ?
Mi sie cos takiego wyswietla czasem, ale to na zasadzie ze "nr ... probowal sie z Toba skontaktowac". Na ogol jak strace zasieg albo rozmawialam wczesniej z kims. i wtedy rzeczywiscie nie ma zadnego esa ani info w nieodebranych. Rzadko bo rzadko ale czasem sie tak zdarza. No i jak odrzucisz komunikat i nie odnotujesz numeru to juz do niego nie wrocisz.
A mam tel LG swift P350
Mi sie cos takiego wyswietla czasem, ale to na zasadzie ze "nr ... probowal sie z Toba skontaktowac". Na ogol jak strace zasieg albo rozmawialam wczesniej z kims. i wtedy rzeczywiscie nie ma zadnego esa ani info w nieodebranych. Rzadko bo rzadko ale czasem sie tak zdarza. No i jak odrzucisz komunikat i nie odnotujesz numeru to juz do niego nie wrocisz.
A mam tel LG swift P350
gdy mam zajety numer lub brak zasiegu to jest sms tak jak piszesz nr probowal sie z toba skontaktowac a tu nic , zagadka
A mam tel LG swift P350
gdy mam zajety numer lub brak zasiegu to jest sms tak jak piszesz nr probowal sie z toba skontaktowac a tu nic , zagadka
no ale mowie..czasem jest tak (nie wiem z czego to wynika) ze sie wyswietli sam komunikat i zaraz znika takze chyba nie rozszyfrujesz co autor mial na mysli ;>
A mam tel LG swift P350
Ja mam tel w Playu i gdy dzwonie nie mając nic na koncie, do odbiorcy wysyła się taka informacja. Podejrzewam że to może być ta sama sprawa
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.