Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/12/2009 16:44
Ogólnie to po pierwsze - w szpitalu lekarzy się o kwestie finansowe nie pytaj, oni tylko robią to na czym się znają, czyli leczą lub przynajmniej próbują to robić. Jak ja pracowałem w szpitalu to o pozakolejkowym leczeniu osób płacących z własnej kieszeni zawsze decydowała dyrekcja (i to po konsultacjach z ordynatorem danego oddziału). Dlatego też po drugie - odnośnie leczenia prywatnego proponuję wysłać maila do administracji konkretnej placówki (obowiązkowo takiej, która specjalizuje się w tym czego potrzebujesz) z prośbą o pilną odpowiedź czy są w stanie wyleczyć Cie prywatnie za Twoje pieniądze (95% szpitali ma swoje cenniki dla leczących się poza limitami punktów NFZ, tyle że się z tym nie reklamują). Dla przykładu możesz także rzucić okiem na stronkę Domu Lekarskiego i tamtejsze cenniki. Niestety jak to w życiu bywa, im bardziej skomplikowana procedura medyczna tym wyższa cena leczenia.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/12/2009 17:45
mam pytanko, potrzebuje wynająć jakiś pokój, mieszkanko w okresie sylwestrowym w Warszawie, ktoś coś poleca?? lub ma jakieś namiary??
ja w październiku wynajmowałem "apartament" na wieczór kawalerski(mieszkanie praktycznie w samym centrum koło PKiN, 2 pokojowe, za "teoretyczne" 4 osoby zapłaciłem 295 złotych za dobę, mieszkanie bardzo schludne). Jak coś to mogę polecić bo i dziewczyny wynajmowały od tej samej kobitki apartament na wieczór panieński(ma firmę, która właśnie zajmuję się wynajmem takich mieszkań/apartamentów).Może być problem z dostępnością danych mieszkań bo jakby nie patrzeć to w okresie sylwestrowym mogą mieć wzięcie. Kwestia co potrzebujesz i jak z finansami. Napisz dokładniej co Cię interesuję albo podbij na gg(w profilu). Pozdro
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/12/2009 13:32
Sprzedaje ktoś z forumowiczów lub używa na codzień golarki elektrycznej? Szukam czegoś dla siebie, ważne zeby miała regulowany trymer oraz możliwość mycia pod wodą. Z góry dzięki za odpowiedź.
Używam elektrycznej prawie od 2 lat i jest gitara,odpada uciążliwe wieczne kupowanie "zyleteK" golisz się gdzie chcesz i kiedy chcesz,mam w sumie jedna z prostszych Philipsa z 3 głowicami czyszczona na sucho,warto rozejrzeć się po promocjach EURO_AGD itp. można kupić dobry sprzęt za dobra cenę.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/12/2009 19:19
Ja swego czasu kupiłem PHILIPS HQ 7120 (3 głowice, czyszczona na mokro) i zupełnie mi nie służyła. Niby wygodne, ale mordę miałem wiecznie podrażnioną. Co prawda myślę, że to kwestia skóry a nie maszynki pewnie ktoś inny byłby zadowolony. Pamiętaj tylko, że to co służy komuś nie koniecznie dobrze posłuży Tobie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/12/2009 21:03
koło 150 zł musisz zrobić rentgena płuc, oddać mocz i kał(3 razy), pobiorą Ci krew i to chyba wszystko - podstawowe badania, przynajmniej ja tak miałem tam w portowej
dzięki bramce Żewłakowa mam srakę na kuponie, szkoda że tak w reprezentacji nie grają
Przy okazji pytanie; orientuje się ktoś czy te zorganizowane wycieczki po byłej fabryce benzyny syntetycznej w Policach są cały czas aktualne czy w zimie jakoś inaczej się to przedstawia...?!
Ostatnio edytowany przez: 1973, 10 grudnia 2009, 21:32 [1 raz(y)]
Sprzedaje ktoś z forumowiczów lub używa na codzień golarki elektrycznej? Szukam czegoś dla siebie, ważne zeby miała regulowany trymer oraz możliwość mycia pod wodą. Z góry dzięki za odpowiedź.
Używam elektrycznej prawie od 2 lat i jest gitara,odpada uciążliwe wieczne kupowanie "zyleteK" golisz się gdzie chcesz i kiedy chcesz,mam w sumie jedna z prostszych Philipsa z 3 głowicami czyszczona na sucho,warto rozejrzeć się po promocjach EURO_AGD itp. można kupić dobry sprzęt za dobra cenę.
Ja kiedys uzywalem jednego z tanszych modeli philipsa i skore mialem jakbym usuwal brode papierem sciernym W te wakacje bedac w UK trafilem na promocje brauna i kupilem golarke 390cc i naprawde jestem mega zadowolony! Polecam ja bo podraznien nie mialem ani razu i nie musze nawet stosowac zadnych balsamow lagodzacych itp. Jej cena na allegro to ok 350zl
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.