Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/09/2012 20:34
Jak myślisz poważnie o sportach walki to nie kupuj żadnych Lonsdale-ów za 40 zł które po miesiącu będą do wywalenia . Za 100 zł trafisz jakieś Dragony , Mastersy czy Professional Fighter które na pewno dłużej Ci posłużą.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/09/2012 10:07
Gdzie na prawym brzegu jest jakaś bezprzypałowa miejscówka, na której można poćwiczyć przed pierwszymi jazdami na prawko?(kiedyś to na topshoping można było pojechać, ale teraz tam samochodów sporo...)
to pytanie tutaj pojawiało się już kilkakrotnie, jednak miejsca się zmieniają(za nomi były fajne place, a teraz jest tam centrum handlowe) czekam na odpowiedzi
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/09/2012 13:16
Mam do wynajęcia pokój 2-3 osoby na Ul . Mickiewicza w Szczecinie od października, dużo pokój 25m w mieszkaniu 2pokojowym blisko Wernyhory więc dojazd praktycznie wszędzie bezproblemowy. cena 2-os - 400zł/os plus rachunki 3-os- 350zł/os plus rachunki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/09/2012 20:48
poleci ktoś warsztat blacharski, czy do kogo mam się kierować po kolizji. Koleś przerysował cały bok od srony kierowcy(przednie drzwi,tylnie,tylni błotnik) są też wgniecenia. kasa z ubezpieczenia. warsztat godny polecenia, jakość i dobra cena. z góry dzięki
poleci ktoś warsztat blacharski, czy do kogo mam się kierować po kolizji. Koleś przerysował cały bok od srony kierowcy(przednie drzwi,tylnie,tylni błotnik) są też wgniecenia. kasa z ubezpieczenia. warsztat godny polecenia, jakość i dobra cena. z góry dzięki
Ja robiłem swoje auto na Szerokiej, jakieś 100m od kościoła idąc w stronę Łukasińskiego. Miałem do zrobienia cały tył + trochę boku (pamiątka z finału PP ) i zrobił naprawdę dobrą robotę.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/09/2012 10:45
Ja robiłem koło Collegium Balticum. Jadąc Mieszka I, mijasz Media Markt i skręcasz w lewo w Białowieską (bodajże druga w lewo). Nie miałem żadnych zastrzeżeń co do roboty, teraz jak patrzę to nawet nie mogę dokładnie stwierdzić gdzie to było.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/09/2012 21:23
a nie wolisz sobie zafundować wtyczki jakiejś ? np z play ? chyba że jednak wolisz i chcesz oglądać filmy na necie czy coś innego .. bo niestety słabo jest z netem na krótki termin
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/09/2012 21:45
Siemanko, znacie moze jakies firmy w Szczecinie ktora cos ladnego wykonala by mi na ten dach? ten obdarty a mieszkajac za granica, trzeba slawic Pogon!
a nie wolisz sobie zafundować wtyczki jakiejś ? np z play ? chyba że jednak wolisz i chcesz oglądać filmy na necie czy coś innego .. bo niestety słabo jest z netem na krótki termin
Mimo wszystko lepiej jeden router na mieszkanie i opłaty dzielone na 4 osoby
Mimo wszystko lepiej jeden router na mieszkanie i opłaty dzielone na 4 osoby
co racja to racja , ale musze przyznać że spodobała mi się Twoja propozycja którą u Ciebie nie odpala więc może ja się uśmiechnę do UPC bo mi sie moja oferta kończy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.