Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/11/2011 21:13
Siem. Dnia 8.11.11 około godziny 12;00 zaginął pies. Rasa doberman, imię Rambo, młody (1,5 roku), sierść czarna i podpalane łapy i pysk. Jeżeli ktoś go widział bardzo proszę o kontakt 604971719 lub 790317017.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/11/2011 12:45
Wie ktos jakie sa ceny spirytu na promach do Szwecji? Sporo taniej niz w sklepach np. na takiej Polonii? Ma ktos dojscia do tanszego spirytu ale ze sprawdzonego miejsca? Jak cos to gg: 1599349
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/11/2011 17:32
To może ja. Jak widzę jak ktoś ma te opaski to zawsze poprawia mi się humor. Jak można wydać 130zł na kawałek plastiku z magnezem czy hologramem?
Kiedyś przeczytałem na amerykańskiej stronie jakiegoś uniwerku o dość szerokich testach takich "wynalazków" w tym PB. Wyniki były druzgocące co tylko potwierdziło moje przypuszczenia. Ale przecież takie noszą Kubica, CR7, Kręcina na pośladzie więc musi coś w tym być prawda?
Ale osoba która wyda 130zł będzie zapewniać że ma +3 do szybkości i +5 do wytrzymałości stawów. Bo kto się przyzna do tego że oddał 130 zł za kawałek gówna na reke i nie działa?
Dla mnie to ewenement jak Apple. Czysty marketing. Kup sobie warzywa i owoce za te pieniądze to wiecej twój ogranizm będzie miał pożytku niż z takich "wynalazków". Pozdrawiam
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/11/2011 23:49
Na prośbę kolegi: PILNIE potrzebna sieciówka bez wpisanego numeru lub z wpisanym czymś zmazywalnym ważna w dniu 15.11.2011, kontakt w profilu
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/11/2011 20:32
Pytanie dotyczace ekspresow do kawy na kapsulki czy jest jakas roznica powiedzmy pomiedzy Tasimo Boscha a np Nescaffe ktory jest duzo drozszy i czy kawa z kapsulek jest rzeczywiscie warta wydania tysiaca na ekspress i czy faktycznie ekspress zrobi kazda mozliwa kawe za nacisnieciem jednego przycisku?
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Nie wiem ile kaw dziennie pijasz, ale zobacz czy będzie cię stać na kapsułki po zakupie. Może lepiej zainwestować w ekspres ciśnieniowy(taki dla zwykłych ludzi nie te za 5 tys.) z dyszą do spieniania mleka?
Cena kapsulek mnie nieodstrasza ja jestem po prostu strasznie leniwy i chce wlozyc kapsulke nacisnac guzik i miec taka czy inna kawe i pytanie czy to faktycznie jest takie proste i smaczne jak w kawiarni
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Pytanie dotyczace ekspresow do kawy na kapsulki czy jest jakas roznica powiedzmy pomiedzy Tasimo Boscha a np Nescaffe ktory jest duzo drozszy i czy kawa z kapsulek jest rzeczywiscie warta wydania tysiaca na ekspress i czy faktycznie ekspress zrobi kazda mozliwa kawe za nacisnieciem jednego przycisku?
Nie wiem ile kaw dziennie pijasz, ale zobacz czy będzie cię stać na kapsułki po zakupie. Może lepiej zainwestować w ekspres ciśnieniowy(taki dla zwykłych ludzi nie te za 5 tys.) z dyszą do spieniania mleka?
Cena kapsulek mnie nieodstrasza ja jestem po prostu strasznie leniwy i chce wlozyc kapsulke nacisnac guzik i miec taka czy inna kawe i pytanie czy to faktycznie jest takie proste i smaczne jak w kawiarni
To tak jak porównywać normalną kawę i liofiliozowane gówno (nescafe i inne). Nie bądź mega leń i kup normalny ciśnieniowy, jeśli chcesz czuć prawdziwy smak i zapach kawy. Nie jest to dużo wsypać łyżkę kawy (specjalną łyżką oczywiście) do sitka i zamontować. 30 sekund. Są ekspresy, które same odmierzają wodę (wtedy nie trzeba przy nich stać). Są też takie, od razu z wbudowanym młynkiem do kawy, to jest dopiero zajebioza /
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/11/2011 05:34
Vega spirytus w szwecij jest zabroniony i karany jak za dragi.Chyba zeprzegladajac szwedzka strone wpadl ci w oko napis ,,sprit,, ale to jest vodka.jesli chodzi o cene vodki to na promach tak jak w pl sklepach.Duzej roznicy nie ma.Jak masz wiecej pytan to wal.
Vega spirytus w szwecij jest zabroniony i karany jak za dragi.Chyba zeprzegladajac szwedzka strone wpadl ci w oko napis ,,sprit,, ale to jest vodka.jesli chodzi o cene vodki to na promach tak jak w pl sklepach.Duzej roznicy nie ma.Jak masz wiecej pytan to wal.
MI chodzilo o prom Pomerania plywajacy z Polski do Szwecji. Na nim jest chyba strefa wolnoclowa? Zakupilem poprostu spora ilosc pigwy i procz zajebistych syropow (polecam!) do herbaty chce czesc przeznaczyc dla mnie- na najlepsza i chyba najzdrowsza nalewke z mozliwych Pigwowke (tez polecam!) A spiryt dosc drogi w sklepach.
MI chodzilo o prom Pomerania plywajacy z Polski do Szwecji. Na nim jest chyba strefa wolnoclowa? Zakupilem poprostu spora ilosc pigwy i procz zajebistych syropow (polecam!) do herbaty chce czesc przeznaczyc dla mnie- na najlepsza i chyba najzdrowsza nalewke z mozliwych Pigwowke (tez polecam!) A spiryt dosc drogi w sklepach.
Ostatnio miałem okazję płynąć tym promem. Ceny w ich sklepie "wolnocłowym" zupełnie nie odbiegają od cen w naszych sklepach. Od ich sprzedawcy dowiedziałem się, że nie ma strefy wolnocłowej pomiędzy państwami unii. Nazwa sklepu pozostała, aby wprowadzać w błąd i nie odstraszać klientelli.
Ostatnio miałem okazję płynąć tym promem. Ceny w ich sklepie "wolnocłowym" zupełnie nie odbiegają od cen w naszych sklepach. Od ich sprzedawcy dowiedziałem się, że nie ma strefy wolnocłowej pomiędzy państwami unii. Nazwa sklepu pozostała, aby wprowadzać w błąd i nie odstraszać klientelli.
Dokladnie, odkad Polska jest czlonkiem UE, nie istnieje juz cos takiego jak sklep wolnoclowy. Nie mniej jednak pamieta czlowiek jak z 10 lat temu jechalo sie do Nowego Warpna na prom - tam pierwsze co to kazdy lecial po slodycze, kosmetyki i gorzale
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/11/2011 19:07
Scarface jak nie zrazaja cie ceny kapsulek to kupuj Ja mam w domu Necafe DolceGusto to mojej kobicie bardzo ta kawa smakuje.A roznica miedzy automatami..To pewnie firma,marka kawy no i automaty sa na male filizanki jak i na wieksze szklanki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.