Wczoraj na tvp1 ok.16 lecial film pokazujacy Warszawe podczas II WŚ. Moglby ktos pomoc z tytulem?
15:50 Korespondent Bryan - to masz we wczorajszym programie.
Dziekuje! Gdybym mial gazete z programem nie zasmiecalbym forum
przecież w necie spokojnie można złapać program tv a sam film leciał też jakieś 2 tygodnie temu na tvp2 o 22.20 w środku tygodnia. Wtedy się zastanawiałem, co za cepy w tej tv siedzą i puszczają tak bardzo dobre pozycje o takich godzinach...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/09/2010 14:06
Heja. Szukam informacji, gdzie w najbliższy piątek/sobotę jest jakieś karaoke? Wiem, że kiedyś było coś takiego w Mefisto, ale nie wiem czy lokal jeszcze istnieje i czy nadal pozwalają na darcie papy w piątki :p
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Orientuje się ktoś czy w Biedronce jest jeszcze ta promocja, że Johny Walker 0.5 za 25 zł?
Już tej promocji nie ma ... informacja od znajomego pracownika biedrony.
Było było , teraz na 15 lecie wymyślają takie promocje różne tylko , że są one jednodniowe . kupiłem ostatnio dwu pak pepsi 1,5 l za 2 zł na przykład .
Ostatnio edytowany przez: Bo, 13 września 2010, 16:14 [1 raz(y)]
Czy wygrywasz czy nie Ja i tak kocham Cię Bo najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS !!
Heja. Szukam informacji, gdzie w najbliższy piątek/sobotę jest jakieś karaoke? Wiem, że kiedyś było coś takiego w Mefisto, ale nie wiem czy lokal jeszcze istnieje i czy nadal pozwalają na darcie papy w piątki :p
mi się coś obiło o uszy że w Bostonie jest czasami - ale czy akurat piątek/sobota to nie mam pojęcia. Najlepiej sprawdź
Wczoraj na tvp1 ok.16 lecial film pokazujacy Warszawe podczas II WŚ. Moglby ktos pomoc z tytulem?
15:50 Korespondent Bryan - to masz we wczorajszym programie.
Dziekuje! Gdybym mial gazete z programem nie zasmiecalbym forum
przecież w necie spokojnie można złapać program tv a sam film leciał też jakieś 2 tygodnie temu na tvp2 o 22.20 w środku tygodnia. Wtedy się zastanawiałem, co za cepy w tej tv siedzą i puszczają tak bardzo dobre pozycje o takich godzinach...
Może dlatego, że to było 1-go września, w rocznicę wybuchu wojny, a przed tym też był film o tej tematyce... Sam dokument warty polecenia.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.