Własnie.Ta nienawisc do innych narodow a w szczegolnosci do Polaków pozostala w ich żyłach nadal.Ale jutro im dojebiemy!!!!!!!!!
ps: Ale Wenta pocisnął Niemcom w wywiadzie dzisiaj
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/02/2007 20:36
Wie ktoś może czy jutro w Galaxy na ekranach koło makdonaldów będzie pokazywany mecz naszych szczypiornistów...? Ewentualnie gdzieś w pobliżu...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
no to sie spoznilem bo kumpela pisala mi ze w ten wtorek byl juz egzam z matmy
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
a to dziwne bo ja mam info ze we wtorek byl kombajn na dopuszczenie do wtorkowego egzamu ktos ma zle info chyba tyle ze to nie jest drugi rok... wiem ze egzam ma byc we wtorek
edit: to dzis jest dzien, ten wlasnie dzien w ktorym pokazemy szwabkom jak sie w reczna gra
Ostatnio edytowany przez: tribu, 4 lutego 2007, 10:08 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/02/2007 11:28
Siema wie ktoś gdzie będzie transmisja meczu z tymi j....mi szwabami ?? podobno na polsacie a ja mam cyfre + może tam na jakimś kanale będzie?? a jak nie to może na necie gdzies? ktos coś wie??
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/02/2007 11:31
Co do Adamka to naprawdę szkoda tego tytułu, ale z przebiegu całej walki Tomek był niestety gorszy. Może gdyby nie tych pare początkowych rund (pierwsze 6), w których tylko się bronił ograniczająć ataki do pojedyńczych ciosów to nazbierał by nieco więcej punktów. A sama dobre końcówka (ostatnie 3 rundy), w których Tomek powalił czarnego na deski ładnym ciosem, po którym de facto murzyn przez 2 następne rundy słaniał się tylko na nogach i każdy mocniejszy cios mógł być decydujący, nie wystarczyła - wielka szkoda, że wtedy Tomek go nie dobił. Na uwagę zasługują świetne przygotowanie defensywne Adamka oraz te jego uniki.
No ale cóż, może niedługo się zrewanżuje - dla mnie i tak jest świetnym pięściarzem i szanuje go za to.
Siema wie ktoś gdzie będzie transmisja meczu z tymi j....mi szwabami ?? podobno na polsacie a ja mam cyfre + może tam na jakimś kanale będzie?? a jak nie to może na necie gdzies? ktos coś wie??
Transmisja będzie na Polsacie otwartym i na Polsacie Sport. Hmm...Cyfra +, bez wątpienia jakiś sportowy kanał będzie prowadził transmisje z Finału.
POLSKA !!!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/02/2007 11:48
Transmisja będzie na Polsacie otwartym i na Polsacie Sport. Hmm...Cyfra +, bez wątpienia jakiś sportowy kanał będzie prowadził transmisje z Finału.
POLSKA !!![/cytat]
Dzięki.
Jak ktoś będzie wiedzial dokładnie na jakim kanale to niech pisze.Z Góry Dzięki..
POLSKA !!!
Dzięki.
Jak ktoś będzie wiedzial dokładnie na jakim kanale to niech pisze.Z Góry Dzięki..[/cytat]
ZDF prawdopodobnie..napewno któryś z wiekszych Niemieckich.
Dunska telewizja publiczna ,TV2 Norge.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/02/2007 16:03
Wie ktos z was jaki jest adres do torent.net.pl ?? Od miesiaca chyba nie dziala ta strona, a to jedyny tyorent gdzi emialem zalozone konto, jeszcze sciagam jakies pliki co wtedy od nich rozpoczelem sciagac i ida, wiec serwer chyba jest tylko pod innym adresem...
Wie ktos z was jaki jest adres do torent.net.pl ?? Od miesiaca chyba nie dziala ta strona, a to jedyny tyorent gdzi emialem zalozone konto, jeszcze sciagam jakies pliki co wtedy od nich rozpoczelem sciagac i ida, wiec serwer chyba jest tylko pod innym adresem...
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/02/2007 17:56
Moje wrazenia co do finalu na goraco?Polacy grali bez zaangazowania, przeszli obok meczu, momentami grali jak amatorzy, proste ba! dziecinne bledy, duzo bezsensownych strat, kilka momentow takiego zrywu (ale 3 nietrafione pilki ze skrzydla przez Jurasika szybko ostudzily zapal naszych)...no coz...na stojaco sie meczu nie wygra i niewazne czy to final MS czy liga podworkowa...mimo wszystko gratuluje chlopakom drugiego miejsca..chociaz nie przecze ze wkurwia mnie fakt ze zawsze za niemcami:/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.