Mówię, że nie mam ochoty rozmawiać o tym na tym forum, a Ty dalej swoje. Nie chcę rozmawiać o polityce na tym forum, bo ona raczej dzieli ludzi, niż ich łączy. Nie chcę tworzyć podziałów wśród użytkowników forum kibiców Pogoni z powodu polityki. Może to zbyt wydumane, ale na forum Pogoni rozmawiam głównie o Pogoni, stadionie itd. Na forum mojego miasta rozmawiam o moim mieście itd. Jakbym chciał gadać o polityce udzielałbym się w innym miejscu.
Zniżaniem się do pewnego poziomu jest to co robisz w tym momencie. Dzielisz ludzi i rozstawiasz ich po kątach niczym lansowana przez Ciebie wyborcza. Ja uważam inaczej niż Ty, dlatego zniżam się do poziomu danej gazety.
Zwróć uwagę na jedno: Napisałem tylko, że wykorzystywanie tragedii jest dążeniem po trupach. Tak? Nic więcej - a Ty sam dorzuciłeś do tego jakieś słabe argumenty, które miałby sugerować, że Jarosław tak czynni. Wkładasz w moje usta zdania, których nie wypowiedziałem. Jeśli myślisz, że tak uważam, albo że moje zdanie opiera się na tak niskich pobudkach to sorry, ale jesteś w błędzie.
Dla mnie to ostatni post w tej kwestii.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/05/2010 14:04
http://www.1liga.com.pl/news,28948,lks_rozjuszyl_kibicow.htm Jak Pogoń znowu przegra mecz z jakimś słabym klubem to tak zrobimy ;]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/05/2010 21:18
Witam. Pilnie potrzebna krew grupy ABRH- gdyby ktos takową posiadał proszę o pisanie na moj numer gg podany w profilu. Ważna sprawa dla znajomej.
Ostatnio edytowany przez: Orło, 8 maja 2010, 23:18 [3 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/05/2010 23:05
ostatnio gdzies widzialem ogloszenie naklejone, chyba na krzyzowce zdroje. ale z tego co wiem to takie miejsca w komisji bardzo szybko sie wyczerpuja, a liczy sie kolejnosc zgloszen, wiec nie wiem czy jeszcze bedzie miejsce
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/05/2010 23:13
Najlatwiej poprzez zebranie podpisow dla jakiegos komitetu wyborczego , ale na to za pozno. Musisz znalezc dojscie do jakiegos komitetu wyborczego , bo tylko Oni maja prawo zglaszac czlonkow komisji (jest wyjatek dotyczacy pracownikow administracji , ale dotyczy tylko 1 czlonka w kazdej komisji) . W najwiekszych partiach o to bedzie trudno bo zglaszaja swoich , ale w mniejszym komitecie masz szanse. Chociaz to wszystko jest zalezne od lokalnych struktur
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 8 maja 2010, 23:23 [1 raz(y)]
Z tego co ja wiem, to u mnie w miescie jak jest za duzo chetnych to jest robione losowanie do komisji, a nie kto pierwszy sie zglosil. Najlepiej to zakrecic sie przy jakis mniejszych komitetach, jak np. Korwin Mikke, a wogole to jak mieszkasz w mniejszym miescie to tutaj mozna bardzo duzo ugrac na tym, najlepiej wziasc sie za jakiegos kandydata ktory nie ma swojego komitetu w danym miescie, wtedy przy niewielkim koszcie mozna sobie dorobic.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/05/2010 19:12
Słyszałem ostatnio od znajomych jakieś pogłoski, że niedługo w Szczecinie ma być marsz legalizacyjny dla wolności konopi... Wie ktoś coś na ten temat?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.