jak w allplayer v3.7 zrobic żeby nie było podwójnych napisów??
a masz te wszystkie kodeki typu ffdshow itd.?
tak, mam je
w takim razie przy ogladaniu filmow tam w pasku zadan kolo zegarka pojawia sie ikonka jakiegos kodeka tam poszukaj opcji cos w stylu "hide subtitles" i odchacz badz tez zaznacz, mialem ten sam problem i pomoglo
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/06/2009 22:02
hej, dostałem za wycieraczke 20zł mandat za postój w strefie płatnego parkowania. Wjechałem z Rayskiego w Mazurską i znalazłem sie w strefie. Samochód zostawiłem zaraz z brzegu. Problem w tym, że nigdy wczesniej nie zatrzymywałęm sie w tym miejscu a ani przy wjeździe w Mazurską ani przy wyjeździe na rogu Śląskiej nie ma jakiegokolwiek znaku informującego że jestem w strefie płatnego parkowania. Co do qrwy ma to znaczyć? moze mam problemy ze wzrokiem i wyprowadzicie mnie z błędu.
hej, dostałem za wycieraczke 20zł mandat za postój w strefie płatnego parkowania. Wjechałem z Rayskiego w Mazurską i znalazłem sie w strefie. Samochód zostawiłem zaraz z brzegu. Problem w tym, że nigdy wczesniej nie zatrzymywałęm sie w tym miejscu a ani przy wjeździe w Mazurską ani przy wyjeździe na rogu Śląskiej nie ma jakiegokolwiek znaku informującego że jestem w strefie płatnego parkowania. Co do qrwy ma to znaczyć? moze mam problemy ze wzrokiem i wyprowadzicie mnie z błędu.
Kolego ale te ulice leżą niestety w strefie płatnego parkowania....Jeśli nie było odwołania (znakiem pionowym) SPP to znaczy, że dalej w tej strefie się znajdujesz - bo przy wjeździe do centrum masz informację (znak pionowy), że zaczyna się SPP - no ale tego Tobie już nie trzeba tłumaczyć .
Ostatnio edytowany przez: db1948, 22 czerwca 2009, 22:17 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/06/2009 11:31
Mam pytanie idących jutro na ochronę Szczecin Rock Festival. Gdzie się spotykamy lub od której ulicy mamy wejśće. bo cholercia z głowy mi wypadła ta informacja.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/06/2009 18:27
Zna się ktoś tak mniej więcej na analizie wyników badań (moczu) ? Będę u lekarza za kilka dni a przydałoby mi się już co nie co wiedzieć.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/06/2009 19:18
mialem wypadek, w jego trakcie uszkodzil mi sie ekran w 6300, naprawa kosztuje 130zl, ktos ma jakies info gdzie taniej albo czy wie ktos gdzie kupic sam ekranik bo chyba jestem w stanie go wymienic...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.