Polecam ci iPlusa . Ma największy zasięg w Szczecinie , czego nie można powiedzieć o innych sieciach . Maksymalną prędkość masz 20 mb's . Ja mam za 80 zł miesięcznie 6mb's czyli pobiera pliki z prędkością 750kb . Limit mam 9gb na miesiąc , w nocy pobieranie bez limitu danych . Edit: W twoim przypadku akurat to się nie sprawdzi bo jesteś w zasięgu EDGE . Tam maksymalna prędkość pobierania wynosi 384 kb's chociaż jak czytałem to częściej jest niższa . A więc obojętnie jaką sieć wybierzesz będziesz miał to samo .
Ostatnio edytowany przez: Servant, 5 grudnia 2010, 21:23 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/12/2010 21:15
Pytanie do znawców. Miał ktoś styczność z jednych z wymienionych poniżej TV? Lub też orientuje się czy któryś z nich jest godny polecenia? Generalnie który proponujecie?
Godz. 22.12 W sztabie Piotra Krzystka atmosfera pełna nadziei na dobry finisz. W sztabie pojawił się także Krzysztof Zaremba. Godz. 22.40 Litwiński w swoim sztabie: Wszystko wskazuje na to, że przegrałem
Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 5 grudnia 2010, 22:55 [4 raz(y)]
Strasznie niska frekwencja:/ Gdyby lokale wyborcze były w Galaxy, CH Molo, CH Turzyn, CH Ster, CH Gryf itd. Frekwencja byłaby chyba ze 2 razy większa, patrząc na te wypchane parkingi do ostatniego miejsca. :/
Godz. 22.40. Dane z 50 obwodowych komisji wyborczych (na 200): 7378 głosów dla Piotra Krzystka, 4880 dla Litwińskiego.
edyta:
Ostatnio edytowany przez: Rch., 5 grudnia 2010, 22:43 [3 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/12/2010 23:01
Frekwencja straszna, ale cóż nie ma co się dziwić. A wynik dla mnie to jednak niespodzianka, bo Litwińskiego "więcej" było w mediach i "na mieście" niż Krzystka, nawet Donald i Giersz nie pomogli
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Kolejna wizyta Donalda za 4 lata...chyba;p Obie kandydatury to porażka,ale już wole Krzystka niż Litwe i jego Wielkie obiecanki.
Wg . Radia Szczecin z ponad 90 komisji obwodowych wygrał Krzystek głosami 18 tys. do 11 tys.
Godz. 22.12 W sztabie Piotra Krzystka atmosfera pełna nadziei na dobry finisz. W sztabie pojawił się także Krzysztof Zaremba. Godz. 22.40 Litwiński w swoim sztabie: Wszystko wskazuje na to, że przegrałem
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/12/2010 23:08
Godz. 22.58. W Kafe Jerzy, gdzie trwa noc wyborcza sztabu Piotra Krzystka, euforia. Kiedy na ekranach telewizorów ukazał się Arkadiusz Litwiński (transmisja przemówienia z Grand Cru) cała sala zaśpiewała stadionową piosenkę „Nic się nie stało, Arkadiusz nic się nie stałoooo”...
Godz. 23.02. Dane z 93 obwodów wyborczych (na 200): 18 054 głosy dla urzędującego prezydenta Piotra Krzystka, 11 695 głosów dla Arkadiusza Litwińskiego (PO).
Przewaga jest już znacząca.
Dane z przed chwili 30 tyś do 19 tyś na korzyść Krzystka ze 141 obwodów wyborczych
Ostatnio edytowany przez: Rch., 5 grudnia 2010, 23:22 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/12/2010 00:17
Godz. 23.56. Dane ze 175 obwodowych komisji wyborczych w Szczecinie (na 200): 46 767 głosów dla urzędującego prezydenta Piotra Krzystka, 29 414 głosy dla Arkadiusza Litwińskiego (PO).
No to mamy nowego (starego) prezydenta. Mam wrażenie, że wynik głosowania to nie efekt świetnych rządów Krzystka. Ludzie po prostu dali kopa w dupę politykierowi, który sobą nic nie prezentował poza masą pustych obietnic, sloganów i tysięcy billboardów. Czyli tym co charakteryzuje rządy PO od dobrych kilku lat.
No ale ja tu widzę pewną sprzeczność, w wyborach na prezydenta Polski, kandydat PO uzyskał u nas sporo więcej niż kandydat PiS'u, w wyborach Samorządowych też PO uzyskała na prawdę sporo więcej niż inne partie, a mimo wszystko ich kandydat nie poradził sobie z "niezależnym". Pytanie, czy właśnie te bajki opowiadane przez Litwę tak wpłynęły, czy np. fakt, że przez te 4 lata Krzystek był kojarzony z PO... Krzystka nie lubię, ale wolę go niż tego Litwińskiego.
I to wlasnie mysle, ze bylo powodem wyboru Krzystka. Nie mieli konkurencji, litwinski tylko dlatego, ze PO wszedl do "finalu". Gdyby wystartowal Napieralski lub Arulkowicz to pewnie wygral by w pierwszej turze...
Prezes siatkarskiego Piasta Szczecin Maria Liktoras zajmie miejsce Krzystka w radzie miasta.
To nie żadna złośliwość w stosunku w stosunku do Piasta, czy też jego prezeski, ale pewnie w przyszłym roku kwoty z budżetu miasta z promocji miasta poprzez sport przydzielane odpowiednio Pogoni i Piastowi będą dokładnie odwrotne...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Prezes siatkarskiego Piasta Szczecin Maria Liktoras zajmie miejsce Krzystka w radzie miasta.
To nie żadna złośliwość w stosunku w stosunku do Piasta, czy też jego prezeski, ale pewnie w przyszłym roku kwoty z budżetu miasta z promocji miasta poprzez sport przydzielane odpowiednio Pogoni i Piastowi będą dokładnie odwrotne...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.