Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/12/2008 13:31
jak mogę nagrać na dysk audycje z radia ze strony innternetowej nphttp://www.polskieradio.pl/sluchaj/play.aspx?p=r3
Jakiś prosty i najlepiej po naszemu program ktoś poleci
w takim punkcie gdzie sprzedaja cyfre+ pytalem sie jak to podzielic to koles nie mogl mi udzielic takich informacji, natomiast w serwisie powiedzieli ze chcac dzielic cyfre+ na pare tv w moim przypadku 3 to jest to koszt kolo 1000-1500zl takze posrane, ale z tego co zrozumialem to potrzebujesz do tego czegos w rodzaju switcha i do kazdego tv dekoder, jednak warto jest sie upewnic w jakims servisie z telewizorami
pzdr.
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 31 grudnia 2008, 14:31 [1 raz(y)]
Niestety nie. Tak dla przypomienia dla korzystających z km:
W dniu 01.01.2009 r. (czwartek – Nowy Rok) tramwaje i autobusy wszystkich linii kursować będą wg rozkładów jazdy obowiązujących w dniach 25.12. i 26.12.2008 r.
Komunikacja nocna w Sylwestra i Nowy Rok tj. w nocy z 31.12.2008 r. na 01.01.2009 r. odbywać się będzie według rozkładów jazdy obowiązujących tak jak w nocy z soboty na niedzielę. W pozostałym okresie tj. od 24.12.2008 r. do 30.12.2008 r. kursować będzie wg normalnie obowiązujących rozkładów jazdy.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/12/2008 15:17
15 Top Wszcechczasów w radiowej 3. Polecam fanom "klasyki rocka" i nie tylko ;]
I podbijam pytanie [cytat] jak mogę nagrać na dysk audycje z radia ze strony innternetowej nphttp://www.polskieradio.pl/sluchaj/play.aspx?p=r3
Jakiś prosty i najlepiej po naszemu program ktoś poleci
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/12/2008 15:19
Jak tak oglądam przygotowania miast do Imprez,lasery,sceny gwiazdy ogólny Hype.To Szczecin wypada przy nich jak Stolec nas Świdwiem.Ehhhhh
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Okoker Audio Factory v7.1
Okoker Audio Factory v2.4 program stanowiący potężną w pełni funkcjonalny muzyczną stację. Z jego pomocą możecie urzeczywistniać rozmaite działania, a mianowicie zapisywanie muzyki bezpośrednio z internetu-radiostacji,
znalazlem to na osiolku
A ja mam w dupie te wszystkie "gwiazdy". Co roku to samo, te same piosenki, te same stękania na scenie, ten sam wyjący Stachursky że jest typem niepokornym, ci sami prowadzący. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Polski showbiznes pożal się Boże.
chce kupic samochod 9-10letni z gazem LPG jaka jest gorna granica przebiegu tak zeby jeszcze sie nie sypal?
moim zdaniem nie można się sugerować do końca przebiegiem. Ważne żeby auto było z pewnego źródła i żeby była pewność, że licznik nie jest przekręcony do tyłu.
Pozatym, nie lepiej dołożyć troche więcej kasy na coś młodszego i np. w dislu, niż potem pieprzyć się że co miesiąc trzeba coś naprawiać? Ja mam takie założenie że lepiej kupić coś naprawde pożądnego i jeździć tym np. 10 lat, niż co 3 lata wymieniać auto na kolejnego np.10 latka...I tak w rezultacie wychodzi na to samo jeśli chodzi o kase, tylko że trzeba brać najcześniej kredyt;-) Ale to takie moje zdanie tylko..
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.