nie chce mi sie tlumaczyc calosci, ale mniej wiecej chodzi o to, ze po demonstracji NPD (nacjonalistyczna partia niemiec) pies w cywilu (na focie po lewej) dostal gazem, bo pies w kombinezonie myslal ze to lewak, których tez sie troche zebralo i bylo troche przepychanek
Ostatnio edytowany przez: Q., 20 kwietnia 2011, 15:50 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/04/2011 00:20
Czy jest gdzieś w szczecinie jakiś komis, lub coś podobnego, gdzie można kupić telefony w miarę przystępnych cenach, a nie cenach typu allegro + 200zł ?
POLECAM zakup na allegro kuponu znizkowego 2 za 1, wtedy za 17 Euro bilet wychodzi. Sprawdzone w ostatnie wakacje przykładowa aukcja Aukcja allegro - kupony
czyli mozna kupowac i bez przypalu zadnego okazywac taki kupon w kasie?
Nie musieliśmy nawet gadać, dałem jej w kasie 4 kupony poprosiłem 8 biletów i bez zbędnej gadki (a po niemiecku nie umiem prawie nic ) policzyła nam po rabacie. Jak się rozglądałem przy kasach to bardzo dużo osób z tymi kuponami stało. Z tego co się dowiedziałem to te kupony są rozdawane przy kasach w Lidl-ach, Aldi-kach itp. tak jak u nas swego czasu kupony do Burger King-a w Carrefourach.
P.S. właśnie sprawdziłem w historii konta na allegro i kupowałem kupony od tego gościa co podałem link, tak więc na 99,99% z kuponami powinno być wszystko ok http://allegro.pl/weekend-majowy-kupon-2za1-heide-park-heidepark-i1554260112.html
Ostatnio edytowany przez: Paweł85, 22 kwietnia 2011, 13:17 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/04/2011 16:06
Dla zainteresowanych do nabycia gra karciana "Żołnierze wyklęci"... sam również zakupiłem i ciekaw jestem jakie będą pierwsze wrażenia... Ktoś może już pogrywał?!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/04/2011 15:03
Chcę kupić na prezent wędzisko spinningowe + kołowrotek. Powie ktoś czym sugerować się przy wyborze, lub może doradzi jakiś dany sprzęt tak do 250 zł ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/04/2011 16:51
orientuje się ktoś czy jak na stronie Eventim zamówie bilety na 1 dzień Heineken Open'er Festival, to czy będę musiał podawać dane osób dla których zamawiam, czy będę to bilety imienne?
Czy jest gdzieś w szczecinie jakiś komis, lub coś podobnego, gdzie można kupić telefony w miarę przystępnych cenach, a nie cenach typu allegro + 200zł ?
a jakie telefony Cię interesują?? i czy chodzi o 1 tel czy więcej?? chodzi o używane czy jezeli bedzie dobra cena to tez nowe??
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
orientuje się ktoś czy jak na stronie Eventim zamówie bilety na 1 dzień Heineken Open'er Festival, to czy będę musiał podawać dane osób dla których zamawiam, czy będę to bilety imienne?
Nie. Ale jeżeli o bilety chodzi to idź lepiej do empika i kub sobie na miejscu drukują.
Nie. Ale jeżeli o bilety chodzi to idź lepiej do empika i kub sobie na miejscu drukują.
ale wtedy drukują bez imienia i nazwiska na bilecie?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.