Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych. W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów. Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych. W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów. Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/12/2013 15:41
Korzysta ktoś z serwisów zakupów grupowych typu myDeal ? Jaki najlepszy ? Jaki jest haczyk tego że się płaci dużo mniej ? Jestem kompletnie zielony w tym temacie.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/12/2013 16:57
Trzeba tylko dobrze sprawdzać ceny ewentualnie źródła produktów (co to za sklep wystawia dany przedmiot) bo często pojawiają się podróby markowych ciuchów za śmieszne pieniądze. Z założenia powinny tam się pojawiać promocyjne produkty ale wystawiający dodatkowo płaci prowizje witrynie na której się wystawia, dlatego często sprzedawcy zawyżają ceny produktów i robią niby promocje. A tak poza tym można trafić coś w niezłej cenie dlatego śmiało polecam.
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Korzysta ktoś z serwisów zakupów grupowych typu myDeal ? Jaki najlepszy ? Jaki jest haczyk tego że się płaci dużo mniej ? Jestem kompletnie zielony w tym temacie.
gastronomia szczególnie zazwyczaj -50% masz gwarantowane
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/12/2013 16:32
panowie... bielizna dla panny jako prezent pod choinkę, doradźcie jakiś sklep z dużym wyborem, normalnymi cenami i miłymi paniami które doradzą
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/12/2013 13:51
Posiadam stronę internetową, którą wykonała mi firma X. Następnie wszystkie modyfikację w kolejnych miesiącach również wykonywała firma X. Firma X posiada pełną wiedzą o stronie, hasła itp itd. Firma X co raz częściej nie dotrzymuję terminów wykonania zleconych prac i po kolejnej takiej sytuacji postanowiłem zakończyć współpracę z firmą X. I teraz pytania. W jaki sposób powinienem się zabezpieczyć, żeby firma X nie miała już wglądu do mojej strony. Czy wystarczy zmiana haseł czy powinny to być jakieś umowy? Przesłali mi dane takie jak: 1. Serwer (panel klienta) login + hasło 2. Serwer (panel administratora) login + hasło 3. Serwer FTP (hostname) host+login+hasło 4. DNS Serwera (NS1+NS2) 5. Baza danych, nazwa+hasło Coś pominęli? wystarczy zmiana haseł w/w pozycjach i firma X traci "moc sprawczą" na stronie?
Przy okazji szukam nowej firmy do stałej współpracy, która chciałaby wziąć "pod opiekę" moją stroną. Tzn jakieś modyfikację raz na jakiś czas, trochę grafiki, ulepszeń itp. Każde polecenie mile widziane.
Posiadam stronę internetową, którą wykonała mi firma X. Następnie wszystkie modyfikację w kolejnych miesiącach również wykonywała firma X. Firma X posiada pełną wiedzą o stronie, hasła itp itd. Firma X co raz częściej nie dotrzymuję terminów wykonania zleconych prac i po kolejnej takiej sytuacji postanowiłem zakończyć współpracę z firmą X. I teraz pytania. W jaki sposób powinienem się zabezpieczyć, żeby firma X nie miała już wglądu do mojej strony. Czy wystarczy zmiana haseł czy powinny to być jakieś umowy? Przesłali mi dane takie jak: 1. Serwer (panel klienta) login + hasło 2. Serwer (panel administratora) login + hasło 3. Serwer FTP (hostname) host+login+hasło 4. DNS Serwera (NS1+NS2) 5. Baza danych, nazwa+hasło Coś pominęli? wystarczy zmiana haseł w/w pozycjach i firma X traci "moc sprawczą" na stronie?
Jeśli rzeczywiście firma była odpowiedzialna za wszystko to zdecydowanie brakuje loginu + hasła do firm hostującej domenę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.