niedawno tez takie cos bylo z tym kaczynskim chyba :/ najlepiej nie otwierac tego adresu bo on wtedy wysle sie wszystkim z gg :> przynajmniej tak mysle
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/12/2006 20:45
Tak, jest to wirus po otwarciu jego, osoby, do ktorych piszemy - poprostu nei widza, co my sie tam do nich pocimy. No a 2 skutek uboczny otwarcia tego linku jest taki, ze wysyla automatycznie go do wsyztkich ktorych mamy na nasyzm gadu. Nie gorzny ale denerwujacy [i nie zawsze dzialajacy, choc lepiej przeskanowac kompa]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/12/2006 21:03
to u mnie w takim ukladzie nie dziala... bo chwile po tym jak dostalem tego linka to napisalem to tego kolesia co to kurwa jest... a on mi odpisal... i przez caly dzien gdalem na Gadu... xD U MNIE NIE DZIALA!!!! TRALALALA xD PZDR
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/12/2006 21:13
a ja dostalem coś takiego dzis : www. jhjhaliwgpee. info nagle od 5 urzytkownikow a jak otworzylem to wyswietlilo mi sie instalacja jakegos elementu do explorela narazie nie widac zadnych skutkow ubocznych
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/12/2006 22:45
dostalem dvd pod choinke, i ono niby odtwarza filmy z divx-pisze nawet na nim. i problem jest taki ze juz kilka filmow z kompa nagralem, i gdy chcem je wlaczyc niby sie wlacza,pisze zebym nacisnol play, a pozniej kaszana;/ bo wyskakuje takie cos " data error div`x". wie ktos o co biega jak wlaczyc te fimy, dvd sonego. z gory thx z pomoc
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
a ja dostalem coś takiego dzis : www. jhjhaliwgpee. info nagle od 5 urzytkownikow a jak otworzylem to wyswietlilo mi sie instalacja jakegos elementu do explorela narazie nie widac zadnych skutkow ubocznych
NA razie dobrze powiedziane ... nie martw sie wiruski sie ujawnia
dostalem dvd pod choinke, i ono niby odtwarza filmy z divx-pisze nawet na nim. i problem jest taki ze juz kilka filmow z kompa nagralem, i gdy chcem je wlaczyc niby sie wlacza,pisze zebym nacisnol play, a pozniej kaszana;/ bo wyskakuje takie cos " data error div`x". wie ktos o co biega jak wlaczyc te fimy, dvd sonego. z gory thx z pomoc
Firmowe otwarzacze filmow takie jak Sony Philips Thomson itd mają to do siebie ze nie czytają wszystkich formatów. Miła blondyneczka w Galaxy uświadomiła mi ten problem, co przy zakupie pokierowałem sie jej uroczymi słowami ktore opawały mnie zdumieniem i zachwytem po czym bez zastanowienia kupiłem czym hyżej dvd firmy WiWa z wyjsciem USB jako prezent dla rodzicow
istnieje cos takiego jak pendrive albo mp3 ktore nie słuzą tylko do otwarzania roznego rodzaju plikow ale rowniez przenoszą choćby i filmy zalezy jeszcze od jego wagi. Dobry motyw i nie trzeba sie bawic w płyty.. Wszystko dla ludzii
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/12/2006 11:58
Ma ktoś może do polecenia osobe która mogła by napisać prace maturalną na ustną prezentacje z j.polskiego ?? a może ma ktoś podobną ( chodzi o osoby które zdawały mature w tamtym roku ) temat:Zakochani w literaturze
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.