Koło zajezdni Pogodno wypadek motocyklisty. Rozpędzony wpadł w tramwaj. Śmierć na miejscu...
A propos po Szczecinie zapierdala jakiś koleś Porsche. Ostatnio mało mnie z chodnika przy Derdowskiego nie zdmuchneło.
Białe?
Jezdzi czarne z baszty i jakies czerwone jeszcze ;-)
Te czerwone na rejestracji ZPL. Białym lata jakaś blondi : Z2 ADA bodajże często i gęsto można też się natknąć na czarne i pomarańczowe Lamborghini na numerach z Berlina.
Koło zajezdni Pogodno wypadek motocyklisty. Rozpędzony wpadł w tramwaj. Śmierć na miejscu...
A propos po Szczecinie zapierdala jakiś koleś Porsche. Ostatnio mało mnie z chodnika przy Derdowskiego nie zdmuchneło.
Koleżkę ostatnio porsche skasowało i uciekło, ale ponoć go złapali. Przejechał na czerwonym, sobie zarysował zderzak, a auto kumpla poszło do kasacji. Może to ten?
Ostatnio edytowany przez: Sz., 5 kwietnia 2010, 00:56 [1 raz(y)]
Koleżkę ostatnio porsche skasowało i uciekło, ale ponoć go złapali. Przejechał na czerwonym, sobie zarysował zderzak, a auto kumpla poszło do kasacji. Może to ten?
Sądząc po sposobie jazdy to może byc ten sam. Minął mnie z taką prędkością, że dostałem niezły wiatr w plecy. A kolor coś pod szary podchodzący.
Chlopaki! Jakaś dobra nowa ŚMIESZNA komedia potrzebna! co polecicie?
old dogs, zarty w stylu kevin sam w domu, troche familyjne, ale calkiem spoko sie oglada na kacu ;p
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/04/2010 13:57
Wie ktoś po jakim czasie konto pocztowe jest kasowane przez serwis (w tym przypadku onet), jeśli długo nikt sie na nie nie logował? Z góry dzięki
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Mam pytanie wie ktoś gdzie się znajduje jakiś zegarmistrz na Niebuszewie? Albo w okolicach Niebuszewa?
Giedroycia na przeciwko Derbow (taka buda z piwem), miedzy salonem ery, playa i mastersa(wieczny monopolowy-przystanek B do centrum/sloneczne).
PS. ta czarna pani w srodku bezcenna
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/04/2010 13:20
Mam takie pytanko: Znacie lub macie namiary na jakiegoś gościa co dobrze kładzie kafelki w łazience bo szykuje się remont,no i by nie ściągnął zbyt grubej kasy za to Tylko byle nie jakiegoś partacza za 5 groszy ;p
Transport na wyjazdy niech ktoś kupuje i jazda
cena niska. tylko ten przebieg podejżewam, że grubo ponad 1mln km
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.