nigdy nie miałem nic wspólnego z tym gównem, żart nie na miejscu
Chodzi mi bardziej o takie roślinki jak "Muchówka" i inne owadożerne. Co prawda mozna zamówić na allegro ale wołają jak za zborze a do tego sprzedają nie nasiona tylko sadzonki...
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Bank nasienia poszukuje Dawców. Dawca otrzyma za jednorazowe oddanie próbki nasienia 500 zł. W jednym miesiącu dawca może oddać nasienie maksymalnie 5 razy. Nie bądź obojętny, pomórz tym którzy tego potrzebują
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/01/2010 10:26
Poważnie, ale musisz być zajebiście zdrowy (to, że nie chorujesz to jeszcze nie dowód, że jesteś idealnym kandydatem) i spełniać kilka ważnych kryteriów. W Chnach takie coś to normalka - LINK.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Głosujcie na polski plakat na Dzień Europy 2010. Walczymy o wygrana z Hiszpania, na zmianę z nią obejmując pierwsze miejsce. Wysoka szklanka, a w środku kolorowe literki składające się na wyraz "Europe" i różowe serce. Na dole podpis: Mój ulubiony koktajl: ludzie, miejsca, kultury.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/01/2010 22:16
Ale rewelacyjnie zaczyna sie Puchar Afryki. Gospodarze do 78 minuty prowadzili 4-0 , ostatecznie tylko zremisowali z zespolem Mali. Zaj... dramaturgia.
Ale rewelacyjnie zaczyna sie Puchar Afryki. Gospodarze do 78 minuty prowadzili 4-0 , ostatecznie tylko zremisowali z zespolem Mali. Zaj... dramaturgia.
na jakim kanale puszczaja mecze? z tego co piszesz to grube widowisko musialo byc
na jakim kanale puszczaja mecze? z tego co piszesz to grube widowisko musialo byc
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/01/2010 23:05
W ogóle dziś parę ciekawych meczy i wyników Barcelona po tragicznej pierwszej połowie wygrała na Teneryfie aż 5:0, a Milan ośmieszył w Turynie Juventus 3:0, grając naprawdę całkiem fajnie.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
TVP szykuje przykrą niespodziankę dla kibiców piłki nożnej w Polsce - informuje "Futbol News". W kanałach ogólnodostępnych będzie można zobaczyć tylko siedem meczów z mundialu w RPA. Pozostałe spotkania pokaże TVP Sport. Jak dowiedział się "Futbol News" z wiarygodnego źródła prawie 90 procent meczów będzie można zobaczyć jedynie na antenie TVP Sport. - Nie znam jeszcze ramówki na mundial, bo w tej chwili ważniejsze są igrzyska w Vancouver. Jednak nie wydaje mi się, żeby to była prawda. Nie po to Telewizja Polska kupiła prawa do mundialu, żeby pokazywać go prawie wyłącznie w TVP Sport - mówi Dariusz Szpakowski. Więcej w "Futbol News"
jak dla mnie to ta telewizja moglaby przestac istniec i by swiety spokoj byl
TVP szykuje przykrą niespodziankę dla kibiców piłki nożnej w Polsce - informuje "Futbol News". W kanałach ogólnodostępnych będzie można zobaczyć tylko siedem meczów z mundialu w RPA. Pozostałe spotkania pokaże TVP Sport. Jak dowiedział się "Futbol News" z wiarygodnego źródła prawie 90 procent meczów będzie można zobaczyć jedynie na antenie TVP Sport. - Nie znam jeszcze ramówki na mundial, bo w tej chwili ważniejsze są igrzyska w Vancouver. Jednak nie wydaje mi się, żeby to była prawda. Nie po to Telewizja Polska kupiła prawa do mundialu, żeby pokazywać go prawie wyłącznie w TVP Sport - mówi Dariusz Szpakowski. Więcej w "Futbol News"
jak dla mnie to ta telewizja moglaby przestac istniec i by swiety spokoj byl
przeciez to jest niemozliwe zeby praktycznie tylko na tvp sport byly mecze puszczane. nie przesadzajmy, na panstwowej posadce w tvp nie siedza AZ tacy debile
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.