Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/11/2010 13:19
Czy ktos sie orientuje gdzie mozna wyrzucic stare meble, w stylu jakies nie nadajace sie juz do nicego fotele, kanapy itp.? Miejsce, z ktorego trzeba sie pozbyc tych mebli nie podlega pod zaden smietnik a nikt nie ma zamiaru jakos o 3 w nocy potajemnie gdzies ich zostawiac. Licze sie z kosztami.
Zerknij na tablice ogloszen, powinny tam byc podane terminy wywozu odpadow gabarytowych. Jesli takowej nie ma, zadzwon do zarzadcy budynku i powinii Ci udzielic takiej informacji.
Dzieki za informacje. Dodatkowo czy ktos sie orientuje czy mozna np. do Remondisu podjechac z tego typu rzeczami (jak w przypadku odpadow elektronicznych)?
Czy ktos sie orientuje gdzie mozna wyrzucic stare meble, w stylu jakies nie nadajace sie juz do nicego fotele, kanapy itp.? Miejsce, z ktorego trzeba sie pozbyc tych mebli nie podlega pod zaden smietnik a nikt nie ma zamiaru jakos o 3 w nocy potajemnie gdzies ich zostawiac. Licze sie z kosztami.
Zerknij na tablice ogloszen, powinny tam byc podane terminy wywozu odpadow gabarytowych. Jesli takowej nie ma, zadzwon do zarzadcy budynku i powinii Ci udzielic takiej informacji.
Dzieki za informacje. Dodatkowo czy ktos sie orientuje czy mozna np. do Remondisu podjechac z tego typu rzeczami (jak w przypadku odpadow elektronicznych)?
Do Remondisu nie wiem. Ale MPO swoje "gabaryty" zawozi do sortowni na Św Anny. Jeśli sam podjedziesz właśnie na sortownie to się u nich płaci. Cennik...za każdą rozpoczętą tonę! Ceny nie pamiętam ale coś mi świta, że około 700zł/tonę.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/11/2010 12:02
Mógłby mi ktoś napisać gdzie znajdują się pętle tramwajowe i autobusowe na Pomorzanach i Gumieńcach + jakieś większe przystanki w tych dzielnicach (takie dla kilku linii). Dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Mógłby mi ktoś napisać gdzie znajdują się pętle tramwajowe i autobusowe na Pomorzanach i Gumieńcach + jakieś większe przystanki w tych dzielnicach (takie dla kilku linii). Dzięki.
http://www.zditm.szczecin.pl/schematy/dzienne.html Pomorzany: przystanki 53 od pętli do Dunikowskiego
Tramwaje 4,11,12 od pętli do rodzynka Starkiewicza Tramwaje 3,6 Smolanska Sw Józefa Tama Pomorzanska Kolumba
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/11/2010 17:28
Do tych co mają TV w Multimedii na Pogodnie, też macie tak od 1-2 dni zakłócenia obrazu ? (gorsza jakość) Dodzwonić się do nich to nie lada wyzwanie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/11/2010 11:46
Może w bardziej kulturalny i stonowany sposób ale komiks prawdziwy Żeby on jeszcze był większy od tego w Rio to można by się czymś chwalić a tak..
Może w bardziej kulturalny i stonowany sposób ale komiks prawdziwy Żeby on jeszcze był większy od tego w Rio to można by się czymś chwalić a tak..
Hehhe... Jest większy od tego w Rio :p
To jak mówił w swoim durnym programie Szymek Majewski karnawał teraz będzie w Świebodzinie i gołe tancereczki będą machać tyłeczkiem w rytm brazylijskich upps... rydzykowskich melodii.
Mi się zdaje, że albo ty źle zrozumiałeś przekaz albo ja. Wg mnie to tutaj chodzi o to, że każdy się zachwyca takimi rzeczami na świecie, ale jak można wybudować u nas to idąc po modzie, która obraża i najeżdża na kościół, okazuje się jednak, że jest to nie potrzebne i są to pieniądze wyrzucone zupełnie w błoto.
Mi się zdaje, że albo ty źle zrozumiałeś przekaz albo ja. Wg mnie to tutaj chodzi o to, że każdy się zachwyca takimi rzeczami na świecie, ale jak można wybudować u nas to idąc po modzie, która obraża i najeżdża na kościół, okazuje się jednak, że jest to nie potrzebne i są to pieniądze wyrzucone zupełnie w błoto.
weź pod uwagę że śmielak ma lekko lewackie poglądy i
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Szymen - dla mnie to pieniądze kompletnie wyrzucone w błoto Zresztą nie moje pieniądze, niech wyrzucają dalej. Opatrzność będzie czuwać i Świebodzin ominą głód i powodzie Nie możemy się w tym kraju zachwycać czymś innym ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.