www.podbij.pl/ Jeszcze masz drugi serwis - żadna ściema, obie strony są zadowolone, bo użytkownicy mają okazję kupić coś taniej - a serwis zarabia krocie
aha, no dzięki za info, bo nie chciało mi się coś wierzyć żeby za takie "grosze" sprzedawali.
a jakis jest haczyk ? bo az uwieczyc nie moge
Myślę że towar za taką kasę małą idzie dlatego że portal zarabia na sprzedaży tzw kliknięć, cena takiego kliknięcia to 1zł + vat a z tego co zaobserwowałem to sporo takich kliknięć pada.
www.podbij.pl/ Jeszcze masz drugi serwis - żadna ściema, obie strony są zadowolone, bo użytkownicy mają okazję kupić coś taniej - a serwis zarabia krocie
aha, no dzięki za info, bo nie chciało mi się coś wierzyć żeby za takie "grosze" sprzedawali.
a jakis jest haczyk ? bo az uwieczyc nie moge
Myślę że towar za taką kasę małą idzie dlatego że portal zarabia na sprzedaży tzw kliknięć, cena takiego kliknięcia to 1zł + vat a z tego co zaobserwowałem to sporo takich kliknięć pada.
strona za10groszy.pl działa podobnie. Przebija się o 1 grosz, aby przebić trzeba tykupić sobie tak zwane bitki. Ogólnie chodzi o to że osoby biorące udział w licytacji składają się na ten produkt ale tylko jedna osoba go otrzyma, to jest najprostrze wytłumaczenie działania tego systemu....to jest ten haczyk. za dużo by pisać, na każdej z tych stron jest regulamin ale odechciewa się go czytać bo tak mieszają.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/01/2009 00:26
Nie niewdzialem gdzie napisać to piszę tu. Chodzi o 40 baniek odszkodowania jakie ma zaplacić miasto czy gdyby dzisiaj oddali te grunty gondorowi to nie musieliby placić odszkodowania bo chyba nie są one warte aż tyle kasy więc może byloby warto odać te ziemie zamiast placić kosmiczne odszkodowanie?
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/01/2009 15:34
Zastanawiają się, trzeba ich przycisnąć telefonami żeby chociaż druga połowe dali gdzieś na małym TV inaczej ch.. wielki.
A tak chociaż na wynik można byłoby zerkać
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/01/2009 00:03
Kojarzycie tą stronę Klik? Pomysł ze skrzyżowaniami całkiem fajny, choć stronka jeszcze w budowie. Kupił ktoś tam dostęp? opłaca się? Robię właśnie prawko i coś takiego przydałoby się na pewno
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/01/2009 14:19
Wie ktos, gdzie w Szczecinie jest duzy wybór butow Nike Dunk i Nike Vandal.? ; )
Allegro odpada, na Krzywoustego i w Galaxy prawie nic nie ma.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/01/2009 15:06
ostatnio byl jeden model vandali wlasnie na krzywoustego ... pomine fakt ze najgorszy z mozliwyc. Generalnie po rozmowie ze sprzedawca doszlismy do wniosku ze Szczecin to raczej miasto pum ferrari wiec pozostaje jedynie internet badz tez niemcy. Berlin najlepiej bo u "szweda" tez nic nie ma :/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.