Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/10/2010 18:01
Która strona w internecie może mi pomóc, aby w jednym miejscu posłuchać i ściągnąć daną piosenke w formacie mp3 ? . Cos tak jak wrzuta, ale zrzuty, i inne wkretki coś chyba nie hulają. Kiedys był prosty patent na to, żeby w wyszukiwarce znaleźć nawet najmniej dostępną nute, i w tym samym miejscu pobrac ja na dysk, jak to jest teraz, ma ktoś link do takiej strony, lub czego ewentualnie używacie ? .
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/10/2010 12:15
Panowie Poszukuje jakiegoś miejsca na weekend z moją lubą gdzieś za miastem - może ma ktoś coś sprawdzonego i dobrego ;-) Cena jest sprawą drugorzędną (a i jakimś miejscem do pluskania nie pogardzę ) chodzi mi raczej o Zachodniopomorskie.
gdzie polecacie wynając hale?chcemy z kolegami ze studiów wynając hale w środę albo czwartek po południu. szukamy w centrum (na Narutowicza odpada).Co jak i gdzie polecacie
na ul. Chopina (kolo stacji Orlen), 2 boiska, pod namiotem, przystosowane do gry w tenisa, ale w pile tez sie dobrze gra, nr 4542494 cena chyba 75zl godz.
Hattrick to jedna z najdrozszych opcji w miescie.
Seminarium na Papieza Pawla VI tez daje rade.
no własnie szukam zeby bylo jak najtaniej i w miare ok warunki do grania(nie koniecznie trawa,zwykly parkiet)
Na Hożej 6 ( ZCE ) koszt 100 zł godzinka hala duża trochę od Centrum ale dojazd dobry. Spokojnie można grać 5 + bramkarz ,dodatkowo można zagrać na świeżym powietrzu na Orliku .
Ostatnio edytowany przez: M_, 31 października 2010, 21:05 [1 raz(y)]
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/11/2010 18:16
Dobra, mam głupie pytanie. Otóż od pewnego czasy gdy dzwoniłem z mojego telefonu głos rozmówcy w słuchawce po chwili rozmowy stawał się bardzo mocno zniekształcony, najczęściej jakby był po raz wtóry przetwarzany elektronicznie - czasem przypominało to echo. Mnie słychać dobrze. Trzeba się rozłączyć i za drugim/trzecim razem da się normalnie pogadać. Jako, że nie mam nic na sumieniu i żadnej psychozy myślałem, że telefon mi się chrzani i trzeba kupić nowy :p
Lekko się zmieszałem, gdy opis podobnej sytuacji otrzymałem od osoby do której telefonuje - ja słyszałem co mówi druga osoba, ona mnie już znacznie gorzej. Może tak się pochrzanić telefon, że źle przetwarza dźwięki ze słuchawki i mikrofonu? Czy może to kwestia zakłóceń na linii/problemów z zasięgiem? [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/11/2010 18:51
Mam prośbę do Was małą.
Muszę zrobić projekt na uczelnie, który dopuści mnie do egzaminu, częścią projektu jest ankieta i prosiłbym Was o wypełnie jej i odesłanie mi spowrotem na maila [email protected]
w środku są 2 takie same pliki w zależności od worda jakiego macie
PS.
ankieta dotyczy projektu przystanków informacyjnych(nie wnikajcie skąd mam taki projekt) czyli takich, które co godzine z wbudowanego głośnika nawijają informację gospodarcze, polityczne, ekonomiczne z kraju świata i regionu, kulturowe (Szczecin i region), drogowe ( tylko Szczecin)
zapomniałem dopisać, że w pytaniu 2 jest możliwość zaznaczenia kilku odpowiedzi
Dzięki z góry !
Dobra, mam głupie pytanie. Otóż od pewnego czasy gdy dzwoniłem z mojego telefonu głos rozmówcy w słuchawce po chwili rozmowy stawał się bardzo mocno zniekształcony, najczęściej jakby był po raz wtóry przetwarzany elektronicznie - czasem przypominało to echo. Mnie słychać dobrze. Trzeba się rozłączyć i za drugim/trzecim razem da się normalnie pogadać. Jako, że nie mam nic na sumieniu i żadnej psychozy myślałem, że telefon mi się chrzani i trzeba kupić nowy :p
Lekko się zmieszałem, gdy opis podobnej sytuacji otrzymałem od osoby do której telefonuje - ja słyszałem co mówi druga osoba, ona mnie już znacznie gorzej. Może tak się pochrzanić telefon, że źle przetwarza dźwięki ze słuchawki i mikrofonu? Czy może to kwestia zakłóceń na linii/problemów z zasięgiem? [:
A masz tak ze wszystkimi rozmówcami? Bo ja mam to samo, ale tylko z jedną osobą, więc bankowo sieć.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/11/2010 06:36
Wróciłem z emigracji na Wszystkich Świętych, stąd pytanie. Czy wie ktoś, co się wydarzyło przy wejściu na Studenta od rogu Boguchwały/Niemcewicza, koło sklepu Stihla? Do dzisiaj płoną znicze, ponoć jakaś poważniejsza akcja, w której brały udział psy z długą bronią.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.