Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/09/2011 18:07
Ja nie robiłem ale mogę powiedzieć jedno. Nie ma co oszczędzać na kursie. Zapłacisz mniej. A *** Ciebie nauczą. Więc jak już się zapisywać to tylko do dobrej szkoły
http://turbo.prawojazdy.com.pl/ jeżeli chodzi Ci o tę akademie to jak najbardziej polecam.Właściciel czyli Maciek też chodzi na Pogoń;]
Tak, o tą. Czyli widzę standard - opinie podzielone Kropek - może coś więcej?
Ja robiłem w Autodarze (majowe) powiem ci, że wszędzie możesz trafić na instruktora, który bedzie walił w ch...inni zachwalają szkołę, której inni nie polecają. Jednak wielu moich znajomych robiło w Autodarze i byli zadowoleni
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/09/2011 23:28
Tak jak pisze Szymen różnie można trafić. Ja robiłem u człowieka, który uczy już 23 lata, nauczył ponad 3000 hehe Złego słowa powiedzieć nie mogę. A zdałem dokładnie 09.09 za 1 razem Jak chcesz namiary to pisz na gg.
VLC player, mam od lat i nigdy mnie nie zawiodl. Ja natomiast mam pytanie z innej beczki: gdzies jeszcze dostane joystick do peceta? taki najprostszy, z przepustnica by sobie relaksacyjnie polatac w grach lotniczych, dotychczasowy niestety nie wytrzymal wczoraj starcia z kluczem Bf-109 nad Londynem Chodzi mi o tradycyjne sklepy nie internet, media,euro-rtv,carrefour,real i tesco nie maja..
ja mam joystick do peceta taki do typowych gier lotniczych. wogole nie uzywany, moze raz odkad go kupilem jakis czas temu. oddam za symboliczna kwote bo u mnie sie tylko kurzy.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/09/2011 15:04
Takie pytanie. W moim telewizorze Elemis Ruby 21 jakiś czas temu obraz zrobił się zielony. Dzieje się tak zarówno podczas oglądania kablówki jak i odtwarzania z DVD. Ktoś może się zna na naprawach rtv? Co to może być? Czy w ogóle opłaca się to naprawiać??
Pytanie do osób z Os. Kaliny głownie... Jaki internet polecacie? Multimedia to kiszka straszna jesli chodzi o cene, czy w tym wypadku zostaje tylko neostrada lub netia? ul 26 kwietnia
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.