Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/02/2009 02:02
Zawiesiłem sobie creativa zen 2 gb podczas zrzucania muzy, nie dało się go wyłączyć ani zresetować, poczekałem aż rozładuje się bateria po czym próbowałem podładować i uruchomić niestety bezskutecznie. Gdy podłączam pod USB komputer "nie widzi" sprzętu - jest jakby martwy nie reaguje na żaden klawisz. Nie pomaga twardy restart... Gwarancje gdzieś zapodziałem - zatem pytanie a może raczej błaganie, znacie kogoś kto umiałby sobie poradzić z tym?
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Graliscie w to? wciaga jeszcze bardziej niz tamta poprzednia mamy 6 pokoi do dyspozycji czyli 6 plansz, i scigamy sie z innymi na multiplayer,narazie mam jakos 150,choc niektorzy tam jakies walki robia...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/02/2009 10:20
Nie chce być niemiły ale czytaj ze zrozumieniem... Recovery tool zadziała wtedy gdy komputer wykrywa podłączony sprzęt, a pisałem przecież we wcześniejszym poście, że go nie wykrywa gdy go podłączam pod USB.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/02/2009 14:11
Mam ją na komórkę - gra bardzo dobra, dla tych co lubią sobie pogłówkować i pośmiać się czasem ze swojej głupoty - czasem poziom jest tak prosty do przejścia i mimo to bywa z nimi ciężko.
Mam ją na komórkę - gra bardzo dobra, dla tych co lubią sobie pogłówkować i pośmiać się czasem ze swojej głupoty - czasem poziom jest tak prosty do przejścia i mimo to bywa z nimi ciężko.
skad ją można na koma znaleść?
E51
Proszę bardzo TUTAJ
Musisz się zalogować aby móc ściągać różne aplikacje itp.
Ostatnio bylem i bardzo mi sie spodobalo. Piwo inne niz wszedzie, kuchnia super za mala kase. Musisz zdac sie jednak na to co wymysli wlasciciel- nie ma menu
Ceny przystępne powiadasz? Czyli mniej więcej? :p
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/02/2009 20:53
Szukam miejsca, w którym naprawią mi padnięty aparat firmy Canon. Prawdopodobnie uszkodził się przetwornik i dupa - nie mogę robić zdjęć. Serwis w Warszawie napisał mi, że to najczęstsza awaria w tym modelu i usuniecie jej nie jest kosztowne. Zna ktoś w Szczecinie jakiś zakład specjalizujący się w naprawie cyfrówek?
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/02/2009 21:48
Szukam stronki na necie z mapą topograficzną Polski - tak aby były zaznaczone wysokości terenu (podane dokładnie). Czy ktoś się z takim czymś na necie spotkał?
Szukam stronki na necie z mapą topograficzną Polski - tak aby były zaznaczone wysokości terenu (podane dokładnie). Czy ktoś się z takim czymś na necie spotkał?
na rapidzie mozesz znalezc GPMape topo, tam sa szlaki turystyczne, rowerowe itp itd razem z wysokościami terenu, calosc nie pamietam ile zajmuje ale w jednym pliku na RS jest. a na necie nie widzialem czegos takiego
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.