Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/09/2007 22:28
Ja poszedłem sobie dzisiaj na rozpoczęcie roku, siadam w klasie i myśle że IV ostatnia klasa to juz lajcik i że dadzą nam lekcje o jakis normalnych godzinach i... odrazu mnie podkurwili, bo sie dowiedzialem ze jutro mam na 13.45 aż do 19.40 :[ o żesz kurwa ja pierdolle.
Łączność ? bo moj kolezka z dzielni wlasnie mi sie zalil ze jutro to go huj w szkole strzeli
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Ja poszedłem sobie dzisiaj na rozpoczęcie roku, siadam w klasie i myśle że IV ostatnia klasa to juz lajcik i że dadzą nam lekcje o jakis normalnych godzinach i... odrazu mnie podkurwili, bo sie dowiedzialem ze jutro mam na 13.45 aż do 19.40 :[ o żesz kurwa ja pierdolle.
Łączność ? bo moj kolezka z dzielni wlasnie mi sie zalil ze jutro to go huj w szkole strzeli
No Łączność jebana, może twój koleszka ze mną do klasy chodzi bo cała moją klase chuj jutro szczeli
haha Łączność jest dobra na szczescie juz ja skonczylem;] w 4 klasie jest dobrze;] wiecej luzu niz roboty. fajny jest przedmiot usługi telekomunikacyjne;] dobre brechty tam bedziecie mieli. pozdro.
No Łączność jebana, może twój koleszka ze mną do klasy chodzi bo cała moją klase chuj jutro szczeli
haha Łączność jest dobra na szczescie juz ja skonczylem;] w 4 klasie jest dobrze;] wiecej luzu niz roboty. fajny jest przedmiot usługi telekomunikacyjne;] dobre brechty tam bedziecie mieli. pozdro.
mialem dzisiaj ten przedmiot, typek ogolnie daje luzy, ale z tymi godzinami do pozna troche przesadzili
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/09/2007 17:13
Wie ktoś może jak najszybciej przedostać się z Jedności Narodowej na ul. Mickiewicza I jak długo to trwa . Proszę o pomoc, a i ile z buta by to trwało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/09/2007 20:31
Piszę w imieniu mojej koleżanki, która skończyła właśnie studia i szuka teraz stałej pracy. Ma pytanie odnośnie listu motywacyjnego, ponieważ pracowała już na różnych stanowiskach, w których odnosiła bardzo pozytywne rezultaty i nie bardzo wie jak napisać to w liście do poważniejszej firmy, żeby nie wyglądało że się zbytnio przechwala... Dzięki za info. Czekam na podpowiedzi.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/09/2007 23:29
ma ktoś może info, skąd można załatwić sobie plan Szczecina na komórkę (java)?? Ale chodzi mi o całość, a nie tylko centrum, bo taką mapę mam, a potrzebuje z prawobrzeżem :p
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/09/2007 13:28
Potrzebuje elementy wyposażenia warsztatu: stół roboczy, oświetlenie, gwintownice itd.
Jak ktoś zna ogarnięte hurtownie (faktura) albo sam sie tym zajmuje to proszę o info.
ma ktoś może info, skąd można załatwić sobie plan Szczecina na komórkę (java)?? Ale chodzi mi o całość, a nie tylko centrum, bo taką mapę mam, a potrzebuje z prawobrzeżem :p
a na jaki model telefonu?? bo na SE to TUTAJ moze cos bedzie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.