dwa sa takie co nie trzeba sie przesiadac i jaka do zakopanego wejdz na strone PKP i tam znajdziesz rozklad i po prawej masz tabelke przesiadki i tam wszystko pisze
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/08/2007 10:45
Orientuje sie ktos w jakich godzinach w soboty otwarte sa te wszystkie sklepy sportowe na Krzywoustego?
Z gory wielkie dzieki za odpowiedz.
Ja kupiłem ostatnio bilet na 10 września, więc ponad miesięczne wyprzedzenie na pewno nie jest problemem. Coś mi się kojarzy, że max. 2 miesiące ale nie jestem pewien.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/08/2007 22:47
wie ktoś czy bilety na Pogoń teraz bedą na dokladne miejsce na sektorze czy tak jak za starych czasów bilet i wsio gdzie kto chce (nie licząc dachu i vipow) ?
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Nie Plecam tego ASTERNETU
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z
usług tej firmy korzystam już dosyć długo i tylko dlatego że innego
usługodawcy na moim terenie nie ma. Jest to firma która ma gdzieś swoich
klientów, płacę od czterech lat 79zł niby za 1,8MG symetryczne, nie mniej w
praktyce wygląda to tak że np. z wielu radii które chciałbym posłuchać
żadne nie chodzi lub ciągle przerywa i mówię tu o radiach o przepustowości
od 96kb-192kb/s. tylko! W momencie kiedy to zgłaszam wszyscy mnie ignorują i
zapominają o problemie, dopiero po kilku telefonach i meilach ktoś raczy się
tym zająć, ale i tak z tym nic nie robi! Rdia jak nie chodziły tak nie
chodzą!!! Druga rzecz to komunikatory np. Skype też nie chodzi i najlepsze
jest to że u nich jest wszystko w porządku "także spadaj gościu". i tak od
kilku lat hehe, łajzowata firma i tyle. Ale ja się nie dam tak okradać, bo
nie płacę za oglądanie testu szybkości tylko za możliwości wykożystania
tego łącza, a tego firma Asternet nie oferuje! Jestem na etapie zgłoszenia
sprawy do federacji konsumenta, ma do mnie przyjść ich pracownik z fachofcem
od internetu i sprawa zakończy się w sądzie, także oddadzą mi wyłudzone
ode mnie pieniądze. Poświęciłem chwilę czasu, by przestrzec potencjalnych
klientów firmy ASTERNET, by nie zrobili tego błędu co ja. Unikajcie z dala
tej firmy. Pozdrawiam
z tego co przeczytalem na necie,wygląda na to ze radiostacja tylko poszerzyla swój zasięg do szczecina i koszalina,nie wykupując na szczęście zadnego innego radia,tak jak np.rfm max wykupilo radio abc.
Tak po zalapales sie w pierwsza sesje Elixir. (Sa trzy w ciagu dnia). o 9, 12 i 15 jesli dobrze pamietam. W przypadku przelewu do innego banku to ksiegowanie na rachunku odbiorcy zawsze odbywa sie w sesji nastepnej czyli w Twoim przypadku kolo poludnia.
GlogalConnect polecam mam ten net od poł roku bo wypkupili mojego starego dostawce Flashneta i nie narzekam awari jest malo a jak sa to szybko usuwane obsluga mila jak nie ma netu dzwonisz i zglaszasz oni mowia kiedy bedzie net a co do predkosci mam 2mb/s i nie narzekam ze stronek z dobrych serwerow sciaga mi ok 240kb/s strony laduja ise szybko nic nie jest poblokowane zadne porty iwec p2p szmiga no i daja za darmo stale IP a to tez jest plus np do emule czy torrenta
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/08/2007 22:53
jak zrobic przelew pieniedzy z konta bankowego na inne konto wez ktos mi napisz jakoś co mam robić tam w banku ? bo jutro rano musze iśc przelać a nie umiem
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.