Zgodnie z Ordynacją Wyborczą, prawo zgłaszania kandydatów do komisji przysługuje wszystkim Komitetom Wyborczym uczestniczącym w wyborach. Za pracę w komisji wyborczej oferowane jest (przez Państwową Komisje Wyborczą!) wynagrodzenie w kwocie ok. 135-165 zł (w zależności od pełnionej funkcji). Termin: 7 czerwca.
Komitet Wyborczy "Unii Polityki Realnej" umożliwi* pracę w OKW osobom, które dostarczą na stosownych formularzach co najmniej 30 podpisów poparcia dla startu naszych kandydatów do Parlamentu Europejskiego. Osoby >zameldowane< w województwie zachodniopomorskim prosimy o kontakt.
*Zbieranie podpisów nie jest związane z zarobkiem; nie płacimy za podpisy!
Informacje można uzyskać również osobiście we wtorki ul. Dworcowa 19 (budynek obok Novotelu), IV piętro, pok. 415.
według moich obliczen kwadrat o boku 5cm w skali 1:200 000 w rzeczywistości wynosi 100 km^2, wiec żadna z tych odpowiedzi . Jak chcesz "wzór" to napisz na gg (w profilu) bo tutaj musialbym sie troche rozpisac. No chyba ze sie myle, to niech ktos mnie poprawi.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/03/2009 17:25
jak na moje oko wychodzi, ze kazdy bok ma po 10km (5cm * 200 000)... ale wtedy wyszlo by, ze pole kwadratu to 100 km2 :/ nie wiem, dawno nie rozwiazywalem zadan, tak z ciekawosci sobie zrobilem
Kibice na medal - polecam filmiki,sporo ujec z meczow wyjazdowych jak i kibicow gosci,raczej na necie tego nigdzie niema.
edit: Niektore ujecia strasznie przypalowe...
Tam na stronie są linki do 3 filmików, gdzie powinny być 2 . Od pewnego momentu gdzieś 8 minuty na drugim filmiku, głos rozjeżdza się z obrazem, radze wtedy załadować ten 3 bo w nim wszystko jest ok. Po prostu coś im się posrało, i woleli te 5 minut wkleić osobno ..
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/03/2009 22:05
A jak wybieral bym sie z nieletnim bratem na jeden dzionek na ta "wyspe" to ile wziasc ze soba euro tak mniej wiecej? Wiem, ze na stronie jest cennik, ale chodzi mi o zblizony koszt w praktyce...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/03/2009 10:43
Zygmunt Solorz-Żak oficjalnie w Śląsku Wrocław. W środę komisja wrocławskiej rady miejskiej zamknęła konkurs na strategicznego inwestora klubu z ul. Oporowskiej. Zgłosił się tylko szef Polsatu - poinformowała "Gazeta Wyborcza".
Najbogatszy Polak (wg. ostatniego notowania magazynu "Forbes" posiada majątek wart ok. miliarda dolarów) już wcześniej porozumiał się z władzami Wrocławia odnośnie wejścia w beniaminka Ekstraklasy. Dlatego też w środę "przyklepano" od razu przekazanie piłkarskiej spółce około 7 ha terenów koło nowego stadionu na Maślicach, gdzie powstanie wielka galeria handlowa.
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Byłem tam super sprawa ta wyspa polecam wszystkim dużo lepsze od Polskich parków wodnych
Pojechac warto nawet bardzo
Ostrzegam, że w strefie SPA chodzi się nago... [:
a jak tam jest z noclegiem bo to jest otwarte 24/dobe
Leżaki na plaży, albo namioty. Można jeszcze jakieś pokoje wynajmować, ale nie znam szczegółów.
e tam a ja powiem że gdyby nie to że jedzenie mają niesamowite to nic tam nie ma, noclegi tez lipa bo jest glośno cały czas i nie wiem jak ludzie mogą tam kimać,a ta "plaża" to porażka, błoto a nie piasek, no i do tego w cholere ludzi, ja za dwie osoby+ich jedzenie zapłaciłem koło 80 euro
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/03/2009 13:07
nie wiedziałem gdzie to umieścić,kolejny przykład ludzkiej głupoty i bezduszności. jakbym takiego dorwał,sam bym go przywiązał go drzewa,wcześniej pozbawiając odzienia
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione, Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
nie wiedziałem gdzie to umieścić,kolejny przykład ludzkiej głupoty i bezduszności. jakbym takiego dorwał,sam bym go przywiązał go drzewa,wcześniej pozbawiając odzienia
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.