Ponowie i Panie, gdzie kupie Frugo.? Najlepiej gdzieś w centrum, albo na Pomorzanach.?
Dla mieszkających w okolicach Przecławia tudzież Pomorzan polecam hurtownie spożywczo - nabiałową "Gest" (za Madarem) dostępne obydwa smaki w cenie 1,60
Potrzebuje ogarniętego matemetyka do rozwiązania testu (20 pytań- test a, b,c) macierze, całki, funkcje itp. Stawiam piwo - dużo piwa! Problem w tym że będe dostępny tylko do 22:30 na gg. Jak ktoś się nudzi: gg 4875895.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/07/2011 14:48
Orientuje się ktoś gdzie w Szczecinie można dostać kosz na rower na kierownicę? W realu jeden rozjebany a reszta same dziecięce a potrzebuje na prezent.
Orientuje się ktoś gdzie w Szczecinie można dostać kosz na rower na kierownicę? W realu jeden rozjebany a reszta same dziecięce a potrzebuje na prezent.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/07/2011 15:03
Mam pytanie : Gdzie w Szczecinie można wynająć jakąś hale, żeby pograć w piłkę? Cena za h? I bliżej centrum(ew. Pomorzany),bo Chopina odpada z góry dzięki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/07/2011 15:48
Ja po małej prośbie. Dobra mordeczka z Legii bierze udział w jakimś konkursie na fb i prosił mnie o zamieszczenie linka na forum.
http://www.facebook.com/pages/RIDERS/101615933264905 Wystarczy kliknąć "lubię to". Z góry dzięki za pomoc.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/07/2011 14:44
zna ktoś jakiegoś dobrego radcę prawnego, który ma doświadczenie w sądzeniu się z PZU? Chodzi o polisę posagową PZU Życie SA, którą kiedyś założyli mi rodzice - w PZU zaproponowali mi śmiesznie niskie pieniądze, a słyszałem że jak ktoś się z nimi sądzi to z reguły wygrywa i to zdecydowanie wyższą kwotę od proponowanej. Dzięki z góry za jakieś nazwisko, adres
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
zna ktoś jakiegoś dobrego radcę prawnego, który ma doświadczenie w sądzeniu się z PZU? Chodzi o polisę posagową PZU Życie SA, którą kiedyś założyli mi rodzice - w PZU zaproponowali mi śmiesznie niskie pieniądze, a słyszałem że jak ktoś się z nimi sądzi to z reguły wygrywa i to zdecydowanie wyższą kwotę od proponowanej. Dzięki z góry za jakieś nazwisko, adres
Wiem, że r. pr. Piotr Sydor prowadzi dużo spraw p-ko ubezpieczycielom. Pewnie najwięcej ich wynika ze szkód komunikacyjnych, ale raczej z takimi sprawami jak Twoja też miał do czynienia.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/07/2011 23:20
Mam kilka plików filmowych (nagrania z kamery --> klip filmowy + MOI) - chciałbym je połączyć w jedno, wstawiając jakieś napisy itp; Znacie może jakiś program do takich zadań, a może ktoś z Was wykonuje takie rzeczy (ewentualnie ktoś z zewnątrz - jakaś firma) ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.