Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/08/2009 23:18
hahaha kurwa, emocje w chuj ale po zjebanym 2 rzucie karnym już było przesądzone, że Leszek psychicznie się zesra. Junior kiedy następny konkurs o gwiazdkę hehe
Jebac poznanskie słowiki ..nie ma to jak przed najwazniejszymi karnymi w sezonie leczyc kompleksy spiewajac " a Legia kur**.. "
Kompleksy Panie,kompleksy... Aż szkoda,że Nas nie "pozdrawiali"... Tak,jak Ziemniak napisał,o to cały wielki Lech,zero spontaniczności,wszystko regulaminowo. A te wąchanie z ŁKS-em pewnie im bokiem wyjdzie.
Witajcie Jestem nowy na Forum i chciałbym się dowiedzieć jak mogę ustawić sobie takie gwiazdki jak mają niektózy użytkowicy albo jak moge je dostać (trzeba wyslac jakiegos smsa na jakis platny numer czy jak to jest). Nie powiem, bardzo fajnie to wyglada i wzbdudza szacunek innych użytkowników i na pewno wywołuje respekt. Jeśli tak to ile kosztuje 1 gwiazdka, i czy jak kupie od razu cztery to będzie jakoś taniej. Oraz kolejne pytanie: czy one są terminowe, czy może jakoś je zdejmują po jakimś czasie. Pozdrawiam Serdecznie Stachu
Stanislawie, Staszku...
Gwiazdke na forum mozesz uzyskac przelewajac pieniadze na konto Stowarzyszenia Portowcy. Cena 100 zl - sztuka. Kup 4, a piatą dostaniesz gratis! Przy zamowieniach hurtowych mozliwy rabat.
Skosztuj i rozpocznij uczte...
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Witajcie Jestem nowy na Forum i chciałbym się dowiedzieć jak mogę ustawić sobie takie gwiazdki jak mają niektózy użytkowicy albo jak moge je dostać (trzeba wyslac jakiegos smsa na jakis platny numer czy jak to jest). Nie powiem, bardzo fajnie to wyglada i wzbdudza szacunek innych użytkowników i na pewno wywołuje respekt. Jeśli tak to ile kosztuje 1 gwiazdka, i czy jak kupie od razu cztery to będzie jakoś taniej. Oraz kolejne pytanie: czy one są terminowe, czy może jakoś je zdejmują po jakimś czasie. Pozdrawiam Serdecznie Stachu
Stanislawie, Staszku...
Gwiazdke na forum mozesz uzyskac przelewajac pieniadze na konto Stowarzyszenia Portowcy. Cena 100 zl - sztuka. Kup 4, a piatą dostaniesz gratis! Przy zamowieniach hurtowych mozliwy rabat.
Skosztuj i rozpocznij uczte...
Słabo cenisz te gwiazdki Ta cena powinna być wyższa o conajmniej 500%
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.