Jeśli to prawda to Zbarski się nieźle postarał, nie wiem jak on to zrobił ale to duży sukces. Co do samej walki to nie sądzę aby Sosnowski mógł wygrać. Choć Witek jest już stary to ciągle nie ta liga. No ale przynajmniej będą emocje i mam nadzieję, że jakiś niezły payday dla Alberta.
Czy jest ktoś zainteresowany pójść na jutrzejsza gale o godzinie 17.00 , mam wejściówkę cena do uzgodnienia pisać gg 8245209. Na plebiscycie będzie min. darmowe jedzenie oraz inne atrakcyjne atrakcje dokładnie nie wiem jakie.
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Jaki lombard polecacie ? Chodzi mi oto, że jak pójdę z telefonem, aby go sprzedać im ( w ostateczności) to żeby koleś mi nie wyjechał z ceną nieadekwatną do wartości telefonu
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/03/2010 09:52
orientuje sie ktos czy z nokii 5310 Xpress Music zdejme simlocka zwyklym kalkulatorem? czy sa jakies inne opcje i jakie sa ich koszta? bo 2 lata temu juz mialem ten telefon i wtedy zaplacilem 100zl koles zrobil mi dziurkaczem dziure w karcie sim ;] i cos tam zamontowal ale przez to mi bateria strasznie krotko trzymala. widzialem na necie ze niby mozna zwyklym kalkulatorem do simlockow ale same wypowiedzi ludzi byly dosc stare i zdania podzielone
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Skuteczne na dluzej to jedynie usuniecie powodu wystepowania bolu a nie go stlumienie. Pewnie alergia lub zapchane zatoki proponuje wizyte u lekarza, do czasu wizyty ibupromy i inne tabletki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.