"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/08/2012 20:45
wie ktoś gdzie dostanę bluzę na zamek Legii ?? Kolor biało-zielony z czerwonym pasem w poprzek i (L) na sercu ?? W sklepie Legii nie ma :/
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Gdzie w Szczecinie można w miarę tanio lub za darmochę pograć w tenisa?
za darmochę, to jest kort tenisowy na polance obok Głębokiego, kort jest już dość stary ale widziałem przedwczoraj grających tam ludzi, podejrzewam, że nitk tego nie pilnuje a nawet jakby to opłata jest pewie symboliczna
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/08/2012 21:20
Tanio mozesz pograc na Kordeckiego, jak wejdziesz od strony 26 kwietnia to te pierwsze korty, te jak juz pujdziesz dalej w dol sa drozsze. W ramach wynajecia kortu (chyba 15zl/h) masz pilki i rakiety gdy nie masz swojego sprzetu.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/08/2012 22:48
zna ktoś jakiś sklep / szrot lub obojętnie co, gdzie dostane używane części do starszego auta? Ew. nowe, lecz zależy mi na cenie. Potrzebuję przedniego zderzaka i belki wzmacniającej ten zderzak do Nissana Sunny Y10 1994 r.
zna ktoś jakiś sklep / szrot lub obojętnie co, gdzie dostane używane części do starszego auta? Ew. nowe, lecz zależy mi na cenie. Potrzebuję przedniego zderzaka i belki wzmacniającej ten zderzak do Nissana Sunny Y10 1994 r.
zapytaj w kolmecie na mierzynie 663773242 ale ogolnie to ciezko juz o czesci do tego auta
Możesz jeszcze spróbować w MR CAR ul.26.Kwietnia z tyłu Biedronki.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.