Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/07/2009 13:17
Chodzi mi czy w Szczecinie moge gdzieś dostać . Tą strone znam a jak przez neta to na allegro sa chyba najlepsze i chyba bede zmuszony tam kupić ..
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
ja na okres sylwestrowy (jakoś ze 3-4 dni) melanżowałem tutaj, ogólnie spoko, nie przeglądałem teraz www ile kosztują noclegi ale ja na sylwka płaciłem chyba 40, mega blisko rynku (może ze 100m), laski na recepcji spoko (ogarniały nam co nie co i drinka tez nie odmówią) no chyba że od sylwestra się coś tam znieniło...
Koledzy bez przesady, coś ostatnio każdy spinę tutaj odwala straszną... Czego nie napiszą ludzie to zaraz jakiś głupi komentarz. Wyluzujcie, wakacje są
widzialem dzis kolesia z reka w gipsie w barwach Pogoni na bordowo-granatowo mial pomalowane hiehie niezly kozak
Chwalisz się czy żalisz się? Ile ty masz lat ?
Koledzy bez przesady, coś ostatnio każdy spinę tutaj odwala straszną... Czego nie napiszą ludzie to zaraz jakiś głupi komentarz. Wyluzujcie, wakacje są
komus chyba dziewczyna nie daje i dlatego taki agres!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/07/2009 21:41
Szczerze? Dla mnie to przesada, ok spoko - fajnie spiewal, tanczyl, moze i naprawde byl ponad czasowy, ale jak widze w gazetach / na roznych portalach, ze ludzie odbvieraja sobie zycie, bo przezajebisty majkel umarl, albo jak go ludzie porownuja do JP II to mnie chuj strzela. Dla mnie mogl umrzec juz 30lat temu, przynajmniej nie osmieszalby sie.
Szczerze? Dla mnie to przesada, ok spoko - fajnie spiewal, tanczyl, moze i naprawde byl ponad czasowy, ale jak widze w gazetach / na roznych portalach, ze ludzie odbvieraja sobie zycie, bo przezajebisty majkel umarl, albo jak go ludzie porownuja do JP II to mnie chuj strzela. Dla mnie mogl umrzec juz 30lat temu, przynajmniej nie osmieszalby sie.
raczej ty sie osmieszasz takimi wypowiedziami na publicznym forum
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/07/2009 22:03
A ja uważam podobnie, ta cała mania na jego punkcie teraz jest konkretnie na wyrost, pewnie że był królem popu, i pewnie każdemu podobają się albo podobały (swojego czasu) jakieś jego utwory, ale to co się dzieje teraz dzieje - takie sztuczne wynoszenie go na piedestał, jeszcze tylko czekam aż zaproponują mu beatyfikacje.
A pomysł rozprowadzania wejściówek na pogrzeb to już konkretnie przekomiczny (nie wspominam o tych samobójstwach bo to jakieś cymbały).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.