Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/05/2011 23:39
Szukałem jakichś pakietów internetu w telefonie w orange. Przykładowo w plusie jest za 6 zł ileś tam mb, jest coś takiego dostępnego w orange? Nie mogę nic wyszukać.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/05/2011 07:17
5zł za 100 MB. Musisz pójść do salonu albo ogarnąć na orange.pl ponieważ nie pamiętam komendy i nr na który to się wysyła. Jest również 500 MB za 15zł bodajże. Pozdro
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/05/2011 07:41
Jakis kantor gdzie mozna tanio kupic euro? Jak to jest za granica- jak sie placi karta czy wyciaga z bankomatu to jest to po normalnych kursach (tanszych niz zakup w kantorze) czy licza tak jak by sie w banku kupowalo euro?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/05/2011 08:55
Odpisze ci tak .Jesli chcesz wymienic zagraniczne to najlepsze kursy daje ten bank z zubrem pod radissonem a z kantorow ten ktory miesci sie przy remizie strazackiej za grzybkiem(tkacka lub grodzka ..)
A jesli chodzi o wyplaty zagranica z karty.To musisz zobaczyc na stronie swojego banku,jakie sa prowizje za wyplaty zagranica.A jesli chodzi o kurs to musi ci ktos podpowiedziec ale ja np.mam konto w Nordea w Szwecij i jak wyplacam w Szczecinie dostaje po lepszym kursie niz w kantorach czy bankach.Daja po tym srednim zawyzonym kursie ktory zawsze w tv podaja Nie wiem jak to dziala jednak w druga strone
5zł za 100 MB. Musisz pójść do salonu albo ogarnąć na orange.pl ponieważ nie pamiętam komendy i nr na który to się wysyła. Jest również 500 MB za 15zł bodajże. Pozdro
Właśnie teraz znalazłem ten pakiet 100 MB za 5 zł, ale bez żadnych informacji jak aktywować. Jeśli ktoś orientuje się będę wdzięczny
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/05/2011 11:10
W informacji paszportowej ciągle zajęte może wy mi pomożecie. Czy to prawda, że teraz do Stanów Zjednoczonych wymagany jest paszport z odciskiem palca? Ktoś już go wyrabiał, ile się czeka na niego?
W informacji paszportowej ciągle zajęte może wy mi pomożecie. Czy to prawda, że teraz do Stanów Zjednoczonych wymagany jest paszport z odciskiem palca? Ktoś już go wyrabiał, ile się czeka na niego?
Spokojnie. Paszporty biometryczne są wyrabiane już od dawna (czyli prawie dwóch lat) i czeka się na niego tak samo jak wcześniej - czyli standardowo miesiąc, ale często paszport jest gotowy wcześniej (Oczywiście przy ważnych powodach można złożyć wniosek o przyśpieszenie). Pobranie odcisku palca odbywa się przy składaniu wniosku - zajmuje ze dwie minuty.
Paszport "bez odcisku" jest nadal ważny - do daty w nim wskazanej. Nie spotkałem się z wymogiem posiadania paszportu z odciskiem przy wylocie do stanów - jedynie znalazłem wzmiankę, że jest to ułatwienie.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Spokojnie. Paszporty biometryczne są wyrabiane już od dawna (czyli prawie dwóch lat) i czeka się na niego tak samo jak wcześniej - czyli standardowo miesiąc, ale często paszport jest gotowy wcześniej (Oczywiście przy ważnych powodach można złożyć wniosek o przyśpieszenie). Pobranie odcisku palca odbywa się przy składaniu wniosku - zajmuje ze dwie minuty.
Paszport "bez odcisku" jest nadal ważny - do daty w nim wskazanej. Nie spotkałem się z wymogiem posiadania paszportu z odciskiem przy wylocie do stanów - jedynie znalazłem wzmiankę, że jest to ułatwienie.
Chodzi chyba tylko o to, że przed wylotem do skanu trzeba skanować odciski na lotnisku. a tak jak są w paszporcie, to prawdopodobnie nie trzeba ich skanować.
Chodzi chyba tylko o to, że przed wylotem do skanu trzeba skanować odciski na lotnisku. a tak jak są w paszporcie, to prawdopodobnie nie trzeba ich skanować.
Dokładnie chyba o to chodzi - więc miałem rację, że to pewne ułatwienie [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Właśnie teraz znalazłem ten pakiet 100 MB za 5 zł, ale bez żadnych informacji jak aktywować. Jeśli ktoś orientuje się będę wdzięczny
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.